musik

It’s all about details

Godmorgon/godförmiddag. Det är fredag & fan va härligt! Nu är jag påväg in till blogozine för lite planeringsmys & Lisa kanske gjort kanelbullar som förra fredagen, vore bästa! Min musiklista för idag blir mycket RnB, känner mig riktigt cool när jag lyssnar på RnB, tunga beats. 

Eftersom det har var partaj nu så ska jag ta en lungt fredag & bara mysa. Eftersom jag har haft lov från skolan i en vecka så känns det som att det har varit fredag varje dag. Efter helgen börjar ju skolan igen & jag ska verkligen njuta av den här terminen för det är inte långt kvar nu. Både skönt & väldigt tråkigt. Får också min studentmössa i veckan & snart kommer min studentklänning som jag hittade på Pernilla Wahlgrens visning av sin nya vårkollektion, alltså det var verkligen livets klänning. Min mössa är i rosé guld & klänningen är både beige, ljusrosa & vit så jag tror nog att det passar ganska bra, hoppas det iallafall. Aja, I’ll show you later! Det ända som jag behöver köpa nu är skor, sen är jag fleekig som fan till studenten, om jag får säga det själv. 

Det regnar idag vilket känns sjukt onice, det var ju sol för några dagar sen? Skulle inte förvåna mig om det började snöa också haha. Aja, vi hörs senare, här är dagens details.  

    
 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply