Uncategorized

Sofias 5 Favoriter – Torr vinterhy

Hej Cissis blogglĂ€sare! 👋 Roligt att fĂ„ gĂ€stblogga hĂ€r. Jag heter Sofia och jobbar som Key Account Manager hĂ€r pĂ„ GLOWiD. Idag ska jag berĂ€tta om mina 5 favoriter frĂ„n vĂ„rt sortiment just nu, hĂ€r hittar ni dem. Jag Ă€r en riktig torris, som lĂ€tt fĂ„r nĂ„gon blemma. DĂ€remot tĂ„l jag ganska mycket aktiva ingredienser, sĂ„ dessa fem favoriter Ă€r toppen för min hy som just nu Ă€r sitt allra torraste jag, men ocksĂ„ i stort behov av glow och jĂ€mn hudton sĂ„ hĂ€r mitt i vintern.

Jag Ă€lskar att kĂ€nna mig riktigt ren, speciellt om man har burit smink under dagen och huden har varit i kontakt med bĂ„da avgaser, fingrar som precis rört mobilen och allt möjligt.  PĂ„ kvĂ€llen efter att jag har anvĂ€nt en oljerengöring (Klairs Deep Cleansing Oil for life) sĂ„ följer jag dĂ€rför upp med en relativt ny produkt, Dr. Ceuracle’s Pro Balance Night Enzyme Wash. En enzymbaserad rengöring som tar bort döda hudceller och orenheter, och som dessutom innehĂ„ller kol som exfolierar! Det Ă€r ett ganska grovkornigt pulver som i kontakt med vatten blir en hĂ€rligt skummig mousse. Jag tar lite pulver i handflatan, adderar nĂ„gra droppar vatten och jobbar sedan upp ett lödder som jag masserar in i ansiktet. Sedan brukar jag, om tid finns, lĂ„ta skummet ligga kvar pĂ„ ansiktet i kanske 30 sekunder, sĂ„ all smuts verkligen hinner lösas upp, innan jag sköljer av. VoilĂĄ, hur ren som helst! 🌟

Efter tvÀtt följer jag alltid upp med en toner. PÄ dagen blir det alltid en fuktgivande toner, och pÄ kvÀllen en som rengör ytterligare men nÄgon aktiv ingrediens. Jag gillar Tea Tree Purifine 70 Toner frÄn Dr. Ceuracle massor. Denna toner innehÄller bÄde BHA och AHA som exfolierar men kÀnns inte irriterande pÄ huden. TvÀrtom kÀnns den Àven Äterfuktande dÄ den Àven innehÄller 70% tea Tree extract som ocksÄ lugnar huden. Oftast tar jag nÄgra droppar av den pÄ Klairs Toner Mate 2 in 1 Cotton Pads och sveper över ansiktet, men ibland tar jag nÄgra droppar i handflatan och klappar sedan in tonern i ansiktet. KÀnner jag mig supertorr sÄ följer jag upp med ett lager av Klairs Supple Preperation Facial Toner. Om man kÀnner att huden behöver en riktigt djupgÄende behandling sÄ kan man Àven drÀnka nÄgra Klairs Toner Mate 2 in 1 Cotton Pads i tonern och lÀgga pÄ ansiktet som en sheetmask. Detta gÄr jÀttebra att Àven göra som en punktbehandling, vid en envis finne eller liknande.

Sedan kommer vi till en riktig storfavorit, som det faktiskt var Cecilia som insisterade pĂ„ att jag skulle prova frĂ„n början. NĂ€mligen Hyggees All in One Essence som innehĂ„ller bĂ„de hyaloronsyror, björksav och probiotika. Är det ett serum? En essence? En lĂ€tt fuktkrĂ€m? Det rĂ€tta svaret Ă€r att det Ă€r lite av allt, och det Ă€r ocksĂ„ det som gör produkten sĂ„ magisk för en torris som mig. Om du kĂ€nner att du smörjer och smörjer med krĂ€mer och serum men Ă€ndĂ„ kĂ€nner dig torr nĂ„gra timmar senare. DĂ„ Ă€r detta produkten för dig! Perfekt ocksĂ„ att packa ner nĂ€r man reser dĂ„ man kanske inte kan ta med sig hela badrumsskĂ„pet. Ett tips att anvĂ€nda denna som en lĂ€ppmask ibland, mums! 💋

NĂ€sta produkt Ă€r en till produkt för alla torrisar dĂ€r ute. Jag pratar om vĂ€rldens bĂ€sta, CICAPROℱ Revitalizing Cream frĂ„n Make P:rem. Denna krĂ€m har hĂ€rliga Centella Asiatica i sig som lugnar, lĂ€ker och stĂ€rker huden (perfekt nu mitt i vintern) och glycerin som lĂ„ser in fukt (ocksĂ„ perfekt nu mitt i vintern). TĂ€nk dig en promenad ute i minusgrader, och du kommer hem och huden kĂ€nns röd, stram och inte alls skön. DĂ„ tar du en tjockt lager av denna som din nattkrĂ€m, och lĂ„ter den jobba under natten. BĂ€sta kuren! Jag anvĂ€nder dock krĂ€men bĂ„de morgon och kvĂ€ll nu under de kallaste mĂ„naderna, och upplever att den ger ett riktigt fint glow som sĂ„klart Ă€r toppen de morgnar man kĂ€nner sig som en grĂ„ mus. Lite Klairs Illuminating Supple Blemish Cream pĂ„ det och man Ă€r redo att börja dagen.

Sist men absolut inte minst kommer en produkt som jag till en början inte alls tyckte var nĂ„got för mig dĂ„ jag tyckte att jag vaknade lite torr av den. Tills jag fick tipset att först grunda med min nattkrĂ€m och sen ta ett rejĂ€lt lager av denna nattmask. Nu tycker jag att det finns fĂ„ saker som slĂ„r denna om man vill vakna upp med en Ă„terfuktad hy med mindre synliga porer och hĂ€rlig lyster. Jag pratar sĂ„klart om Radience Peeling Sleeping Pack frĂ„n Make P:rem. Okej, vi börjar med konsistensen som Ă€r underbar. En ljust blĂ„ gelĂ© som kĂ€nns svalkande pĂ„ huden. Sedan ingredienserna
. Den innehĂ„ller Laktobionsyra som Ă€r en PHA-syra (Polyhydroxisyra) och som exfolierar ytan pĂ„ huden och tar bort döda hudceller och ökar cellförnyelsen. PHA syra innehĂ„ller större molekyler till skillnad frĂ„n AHA- och BHAsyror och dĂ€rför minskar risken för irritation vilket gör att denna nattmask ocksĂ„ passar en mycket kĂ€nslig, irriterad och torr hud. Denna nattmask innehĂ„ller ocksĂ„ extrakt frĂ„n gurkmeja, pĂ€rlor och henna samt fermenterad rĂ€disrot vilka innehĂ„ller massvis med antioxidantar som lugnar och Ă„terfuktar och ger lyster Ă„t huden! Om jag inte vill ha den i hela ansiktet en natt (varför jag inte skulle vilka ha den i hela ansiktet kan man ju frĂ„ga sig men jobbar man med hudvĂ„rd mĂ„ste man ju hinna testa andra produkter ocksĂ„) sĂ„ brukar jag anvĂ€nda den som en punktbehandling pĂ„ finnar eller plitor. Funkar ocksĂ„ toppen tycker jag!

Det var mina fem favoriter, och just nu kan du handla dem som ett kit till 20% rabatt. Hur bra!? Hoppas ni gillar dem lika mycket som jag gör! 💖 Kitet hittar ni hĂ€r. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

-->