Uncategorized

Box Full of Seoul Mars

Box Full Of Seoul Mars– Glow till vintertrött hud!

Mars månad är här och med den kommer vår andra ”Box Full of Seoul”!
Denna månads box har vi döpt till: Glow till vintertrött hud!

Vi är nu mittemellan vinter och vår, och man kan lätt känna sig lite trött efter en lång vinter med temperaturväxlingar och oftast ganska lite D-vitamin. Tyvärr så brukar det kunna synas som lite avsaknad av lyster i huden…och det är just det vi ska hjälpa till och jobba extra med denna månad!

Glow kallas på koreanska gwang vilket betyder ungefär ”fuktig lyster innifrån”. Vad menas då med det? Jo en hud som har ett naturligt glow! En hud med sån lyster i sig själv att du inte behöver ta hjälp av make up-produkter för att få det där glowet!

För att liva upp vintertrött hud och få det där gwanget så har vi denna månad plockat ihop produkter som rengör, exfolierar, ger rikligt med lyster och återfuktar i en härlig blandning av rengöring, peeling, propolis-serum och olika lystergivande och stärkande masker. Hur härligt?! Enjoy!:)

  • Rengöring
    Make P:rem Radiance Me Cleansing Water Oil – är en innovativ sammansmältning av rengöringsvatten och olja. En kombination som lämnar huden återfuktad utan att kännas oljig och som snabbt tar bort makeup och orenheter. Den innehåller bland annat ngredienserna Vitaberry 5 complex (hjortron, blåbär, havtornsbär, hallon och björnbär). Komplexet är fullt med antioxidanter och vitaminer som ger en klar hudton och fin lyster till huden.
    Bland ingrediesnerna finns även björksav som återfuktar och lugnar och solrosfröolja som förbättrar hudstrukturen. Skaka flaskan innan användning, så att oljan och vattnet blandas och massera in några droppar i ansiktet innan du sköljer av allt med ljummet vatten.

 

  • Rengöring och exfoliering i ett!

By Wishtrend Green Tea and enzyme Powder wash – Denna enzympulvertvätt kan användas både som en skumrengöring och steg två i rengöringen eller som en exfoliering några dagar i veckan (för skum använd mer vatten och för peeling effekt ta endast några få droppar vatten).  Den innehåller bland annat grönt te och papain, som kommer från papayaträdet, vilka jobbar med att exfoliera, minska porer, återfukta och rengöra. Sammantaget så rengör, återfuktar, exfolierar den och lämnar huden otroligt len och mjuk!

 

  • Ampoule för GLOW!

Leegeehaam Grow Vita Propolis Ampoule – här har vi en riktig glowfavorit och gwang på flaska! 50% propolisextrakt & 20% multivitaminer. Propolis är en ingrediens som jobbar lystergivande men även naturligt reparerande. Den jobbar även antiinflammatoriskt, boostar kollagen och verkar lugnande på känslig hud och är med andra ord perfekt för att liva upp glåmig, trött o trist hud.

Använd den antingen i hela ansiktet som ett serum eller mixa 1-3 droppar med din fuktkräm för att boosta den med anti aging och lysrer. Det går också utmärkt att mixa någon droppe med din foundation om du vill ha mer gwang samt badda gärna över kindben, näsben och ögonbryn efter att du lagt din bas-make up för en naturlig gwang effekt.

 

 

  •  Sheetmask

Leegeehaam Life Vita Propolis Nutri Mask som innehåller propolis-extrakt samt pion och Centella Asiatika som tillsammans lugnar och ger lyster samt livar upp vintertrött hud. Den ger den där koreanska daggiga lystern, återfuktar, fyller ut fina linjer, jobbar på pigmenteringar, lugnar irritation och skyddar mot fria radikaler.

Två stycken leegeehaam Master Wannabe Honey Fit Mask – i denna finns både propolis och vitamin C. Denna mask ger intensiv näring och långvarig lyster till din vintertrötta hud samtidigt som den återfuktar rejält, stärker hudbarriären och lugnar och jämnar ut hudtonen.

  • Exfolierande och återfuktande gelmask för GLOW

Vi hade med den i förra boxen och kunde inte låta bli att även ta med den i mars eftersom vi älskar den så mycket och eftersom den är så bra just dessa kalla och torra månader:) Make P:rem Radiance Peeling Sleeping Pack är en ”nattmask/fuktcreme” som under natten jobbar exfolierande, återfuktande och lystergivande. Den innehåller bl.a. PHA-syra vilket är en mycket mild syra som har mindre molekyler än vad AHA & BHA har, vilket gör att den minskar risken för irritation och passar därför alla, även en mycket känslig, irriterad och torr hud. I gelen hittar du även extrakt från gurkmeja, pärlot och henna, samt fermenterad rädisrot, vilka innehåller massor av antioxidanter som lugnar och återfuktar. Resultat – Fin lyster, mjuk hud, när du vaknar på morgonen!

Med detta önskar jag er alla en underbar mars månad fylld med massor av Glow/Gwang!:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

-->