Okategoriserade

Kära Åre, vi har känt varandra några år.

Kära Åre, vi möttes för första gången 2008 och inte trodde jag att jag skulle bli långvarig. En semester väckte en tanke. Jag minns till och med vart jag fick den tanken – vi var på Torget där jag står på bilden ”jag ska nog flytta hit” – träffade vad jag då trodde var mitt livs kärlek under den semestern och kanske var han mitt livs kärlek men han valde att gå en annan väg och 2009 hade jag kommit in på en utbildning i Åre, jag stannade ett år – med den mannen och sedan flyttade jag härifrån och tänkte att jag återvänder nog aldrig… men nu är jag här igen. Nästan fem år senare är jag tillbaka och det har varit en magisk resa.

Jag undrar hur jag kommer tänka och se på mitt liv när jag blickar tillbaka på tider som varit – jag tror att jag kommer säga att jag haft så otroligt kul – för det har jag verkligen. Människor jag mött, stunder som kommit och gått… speciellt ute i nattklubbsvärlden, jag är så tacksam för allt jag upplevt. Kan inte få nog. Kan inte få nog av att vara ung. Jag älskar det så mycket! Jag känner mig som 19 på nytt – fast jag är 28. Jag har aldrig någonsin känt mig så ung som nu. När jag var 19 längtade jag efter att bli 25 minns jag, för jag ville komma in på de coola ställena och hänga med de äldre människorna. Nu är jag 25+tre år och jag har inte haft det lätt. Jag har blivit sårad av många, men jag har aldrig låtit besvikelsen etsa sig fast i mitt hjärta och jag skulle faktiskt vilja påstå att jag är mycket bevarad – tack vare Jesus som bor i mig och han har hjälpt mig mycket……..

Är så otroligt tacksam för min tro och den kärlek som bor i mig. Aldrig ska jag sluta älska och aldrig ska jag sluta hoppas, hoppas på livet och vad det har att ge.
Varje dag är en gåva, livet är en fest och både du och jag är inbjudna……..älska livet! men älska framförallt människor av hela ditt hjärta.

11271267_10152788856696906_1680579374_n

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply