Okategoriserade

EVERGLOW

 

 EVERGLOW

Jag kan inte leva i den här världen som människor tror att man ska leva ut i den. Jag måste gå en annan väg om jag ska bli lycklig. Jag bryr mig inte om yta, jag bryr mig inte om vad andra tror eller tänker, jag vill bara vara lycklig och det är det enda som betyder något. Lycklig och göra skillnad för människor. Skapa kärlek och förändring till det bättre. Mitt arbetsfält kommer att vara över hela världen. Mitt hem är världens alla hörn och kanter. Dit Gud för mig kommer mitt hem att vara.
Okategoriserade

MIDSOMMAR 2017

 
   
Okategoriserade

MIDSOMMARDRÖM

MIDSOMMARDRÖM
Längtar efter att få fira midsommar i denna vackra idyll! Jag älskar midsommar, det har av någon anledning som jag inte vet om alltid varit så speciellt för mig. Kanske är det att det är just sommar - min favoritårstid som gör mig så levande, att det är ljusaste natten på hela året och att man oftast alltid då är omgiven av människor man älskar.. jag bakar alltid jordgubbstårta varje midsommar. Min bästa midsommar någonsin var den vi kallade "Klubb Mullis" 2011 (haha) Jag arrangerade fest i vår dåvarande sommarstuga i lilla metropolen Mullhyttan. Vi var ett stort och härligt gäng som festade i två dagar, jag var spiknykter men som vanligt lika lycklig ändå. Det var röda mattan, partytält, dörrvakt (haha) saxofon-solon, riktigt schysst ljud, mixerbord och discoljus, listan kan göras längre!!
MIDSOMMARDRÖM
Denna midsommar kommer tillbringas i denna vackra prästgård. Personen som äger den och rustat upp den är en människa som jag tror på och älskar väldigt mycket. Han är fantastiskt kreativ, driven och har ett STOOOORT hjärta. Jag tror nog faktiskt att jag skulle kunna säga att han är den enda person jag varit kär i sedan 2010. Det är ganska stort för att mig. Jag tror nog att en del killar trott genom åren att jag varit superkär i dem, men det stämmer inte. Jag har lätt för att tycka om - men vägen till att bli kär.. nyckeln till mitt hjärta.. den får inte vem som helst. Nu är vi iaf vänner, det blir bäst så. Han älskar inte Jesus som jag gör och vi kan därför inte vara ett par. Våra liv och värderingar skiljer sig för mycket åt, skulle vi följt våra känslor skulle vi haft en romantisk, passionerad relation för stunden men det är inte hållbart i längden. Man måste tänka framåt!

Älskar Dig x <3 Hoppas du grabbar tag i Jesus en dag och håller fast.

Okategoriserade

Djing@SJÖKROGEN KATRINELUND

HEJ VÄNNER, hur mår ni? Jag är tillbaka och det är mycket jag vill säga. I lördags blev jag given äran att återigen samarbeta med fantastiska Sjökrogen. Tack för möjligheten! Jag stormtrivs hos Er! Sommaren är här och med den väntar alltid fler kreativa, roliga jobb. Musiken och konsten gör mig glad och just nu jobbar jag med ett mixtape ni snart kommer få ta del av på Soundcloud. Kan också berätta att jag skriver en bok tillsammans med en man, hans historia är kantad av svår turbulens men mitt i den turbulensen mötte han Gud.

På tal om Gud... denna bloggen handlar om tro, har alltid gjort. Jag behöver fortsätta berätta, fortsätta dela... det är så mycket Jesus vill säga till Er, ni anar inte. 

I med och motgång, när stormvindar slår emot er men även när vattnet är stilla. 
Jag var med om en så himla märklig situation för några dagar sedan, jag håller på och startar upp en podd och i den podden vill jag bjuda in människor som mött Gud. Innan jag skickade mail-förfrågan till den här personen fick jag en konstig känsla, en känsla av att det inte riktigt var rätt tid att skicka mitt mail - jag gjorde det ändå, otålig som jag är. Gud sa även till mig att personens fru sköter hans Instagram. Ett mail senare, fick jag ett svar om att han var upptagen till december varpå jag skriver "vi kan gärna ta det efter december om det passar" därefter går jag in på hans Instagram för att följa honom då inser jag att jag är blockad. (?) Jag fick en smärre chock faktiskt. Något stämmer inte. En person jag aldrig haft en dialog med, som inte känner mig - jag inte honom - som jag skickar förfrågan om jobb - letar upp mig på Instagram efter att jag skrivit mitt namn i vår mail-konversation och därefter blir jag blockad ?! Det finns ingen relevans i det överhuvudtaget.. jag fick senare svar på min övernaturliga aning av en annan person och mycket riktigt "Det ÄR hans fru som sköter hans Instagram" Jag skriver ett till mail. "efter dec då?" ett kort "tyvärr" får jag tillbaka till svar. Inte alls Jesus-likt gjort att hantera förfrågningar på det sättet. Då förstod jag : Hon trodde förmodligen att jag var ute efter hennes man, när det i själva verket rörde en ren & skär jobb-förfrågan.
Jag är INTE ute efter någons man. Sådant är det värsta jag vet. Kvinnor som stjäl andras män. Jag har själv varit utsatt för det och har ingen som helst förståelse inför ett sådant beteende. Jag känner Helig vrede mot den sortens uppförande. Hon trodde att jag nog inte skulle koppla, men jag förstod. Först blev jag verkligen ledsen.  Kände mig både kränkt och särbehandlad på ett så orättfärdigt sätt och pga. att det är SÅ långt från den människa jag är men sen så försökte jag se det ur hennes perspektiv..taget ur rädsla. Trots att det inte är speciellt professionellt gjort, Fru till x: Gud välsigne dig och din man, ert äktenskap, det han en gång förstörde och nu håller på att bygga upp och Gud välsigne dina sår. Alla kvinnor är inte ute efter att stjäla någon annans man.
Din man tillhör Gud & Dig och ingen annan <3 KRAM
Okategoriserade

Rockbjörnen igår

Fotade vimmel på Rockbjörnen igår, en riktigt härlig kväll hade vi! Det bästa var folket och stämningen - jordnära, gulligt, trevligt, varmt! Mycket kärlek och ingen hierarki. Passade mig perfekt. Puss på er! 
Okategoriserade

Tack Gud

Jag är så tacksam för mitt jobb här uppe i Åre. Tänk att för snart 1 år sedan tackade jag ja till att åka upp hit. Tiden har gått så fort. Vart har den tagit vägen? Jag finner inga ord för min lycka. Men jag vill också att ni ska veta att jag inte baserar min lycka på ett jobb, det är fullkomligt livsfarligt. Ett jobb kan alltid stjälas bort ifrån en och därför gäller det att veta vad man har sin lycka, sin frid och sin glädje i. Jag har fått lära mig den hårda vägen, men jag har alltid varit ödmjuk och jag har aldrig blivit arg trots att jag fått uppleva både svek och besvikelse. DÄRFÖR är detta som en upprättelse för mig, jag har fått så mycket mer tillbaka än vad jag hade för några år sedan. Jag har fått kämpa och slita och jag kommer aldrig sluta att göra det, jag kommer alltid göra mitt yttersta för att göra människor omkring mig nöjda, för sådan är jag och jag accepterar ingenting halvdant. Man ska alltid söka perfektion i allt vad man gör. Oavsett om det handlar om att byta blöjor på äldre, städa trapphus, serva någon i en reception, träna någon, sjunga, leka med barn eller skapa nya koncept, så ska man alltid sträva efter att göra sitt yttersta. Då kan man sova gott om nätterna. <3 1002488_10151530511696906_562103263_n
Okategoriserade

Säg mig var du står!

Hela livet, sedan jag var liten flicka har jag undrat, frågat och sökt svaret. Svaret på kärleken. Förhoppingsvis är svaret snart här. Fick den här låten till mig just nu, den dök upp nu. Jag tar den till mitt hjärta! <3

Okategoriserade

LIVET

Tacksam till livet. Tacksam till Gud. Jag måste skriva klart mina böcker, det är dags nu. Jag har varit med om så mycket, ÄR med om så mycket och jag vill verkligen dela med mig, människor behöver få höra vad jag upplevt, det kommer att sätta dem fria! <3 Håll i er, det kommer snart! Föressten, åh vad jag längtar efter att deejaya.... snart.... snart igen 😉 HEAPS OF LOVE TO YOU GUYS <3 <3 <3 10984131_10152877071441906_9152137785489212336_n
Okategoriserade

Världens finaste

Igår fick jag finbesök av Thomas som besökte Åre under ett dygn. Han har bott här men nu gått vidare till en annan stad. Tänk vad oberäkneligt livet är. Från det ena till det andra. Åh, just nu är jag nostalgisk. Jag tänker tillbaka på 2008 när allt började. En resa... eller egentligen två hit till den här byn, fick mig att börja fundera. "Jag kanske flyttar hit" sa jag lite små kaxigt och det var inte direkt någon tyngd i mina ord, trodde jag... det skulle visa sig att det blev något helt annat. Åre är en magisk by, det är bara så. Det hänger något i luften, något jag inte kan beskriva... kanske är det förväntningar... men när turisterna drar och man står ensam kvar där på torget så blir hela byn helt plötsligt spöklik. Det är människorna som GÖR Åre. Alla turister som kommer hit, som fyller den med liv. De fasta boende är inte alltid de roligaste att ha att göra med, nej, turisterna är glada, de är ju på semester och kopplar av - de som bor här bara jobbar och slitet är stort. Jag vill inte slita i mitt liv, inte fysiskt, med min kropp. Jag vill bevara den. Jag vill bevara den genom glädjedans, genom skratt och genom att kramas. Genom att be för andra... det ÄR nyckeln till äkta välmående. Då mår man bra inside out. Det här är som sagt Thomas. Världens gosigaste nallebjörn. Stark, Stor, Snäll och så otroligt ödmjuk. Han älskar att kramas. Det gör jag med. Kanske är det därför vi går så bra ihop. Hehe, skämt å sido... han har ett djup och i hans ögon speglar hans själ. Han är så god. Jag saknar honom! Redan. Kan ni tänka Er! Då har vi inte ens umgåtts kontinuerligt under dessa år,  utan bara setts ute i nattklubbsvimlet. Men ni vet hur det kan vara, ibland får man bara en sådan connection med någon och den håller i sig. Vissa personer blir verkligen kvar i ens liv. Man ser det inte då, man känner det kanske lite - att det är något så speciellt med en person. Jag minns att jag tänkte när jag såg Thomas, att det var något speciellt med honom. Han var unik. Han hade den där blicken... som jag aldrig sett i någon man faktiskt. Inte då i alla fall, då hade jag inte sett den. Ja, ni ser ju själva.   11208977_10152824390711906_293800141_n 11351250_10152817210991906_1857760317431971299_n Kram Thomas, du är världsklass, du är BÄST!