General

Skolångest.

Jag studerade på folkhögskola för att komplettera upp typ alla mina betyg innan jag fick Nathan, och jag mådde jätte dåligt psykiskt och fysiskt under graviditeten att jag tvingades avsluta studierna. Nu har Nathan börjat på förskola och jag vill så gärna bli färdig med mina studier. 

Jag vill så småningom plugga på universitet till förskolelärare, och jag behöver höja mina betyg för att göra det möjligt. 

Jag har adhd och har otroligt svårt med struktur och koncentration vilket gör det lite svårare för mig att göra bra ifrån mig i skolan. Men jag ska göra mitt allra bästa nu när jag kommit in på samma skola igen. 

Jag börjar den 13 januari och det börjar närma sig, jag har brutal ångest. Jag har inte varit utan Nathan på 16 månader. Kanske låter jätte konstigt, men jag känner mig osäker utan honom, jag vet inte riktigt hur jag ska vara endast Meghan, hur jag ska mingla, eller helt enkelt funktionera själv. 

Samtidigt som jag tycker det ska vara roligt att byta miljö så känns det fruktansvärt läskigt. Vilka kommer vara mina klasskamrater, lärare? Kommer det gå bra denna gång? Ja jag har en stor klump i magen som vägrar gå bort. 

Min grabb börjar bli stor.. Och jag måste ha en sysselsättning på dagarna. Jag är hel när jag är i närheten av min son, jag känner mig självsäker. Utan honom blir allt så konstigt. 

Ska jag gå i skolan och umgås med människor, jävligt vild och vågad 

Men det kanske är på tiden att jag tar mig i kragen och avslutar det jag påbörjade. Det är på tiden att jag blir lite smart hehe 

Coola ni är som jobbar eller studerar, jag är otroligt impad. På riktigt 

  
Foto ifrån häromdagen när vi var i studion. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply