Okategoriserade

Jag blev kär i en annan man.

Hej allesammans!

Jag vet att jag slutade blogga helt plötsligt utan en förklaring, jag har fått frågor om varför och jag vill förklara. Först och främst ber jag om ursäkt, jag älskar att blogga och jag älskar er mina läsare.

Jag har haft en otroligt tuff period, allt började när skolan kom igång, allting med Pontus blev värre hemma, bakom stängda dörrar och jag var inte ärlig för allmänheten om hur vårat förhållande var hemma. Han var våldsam och vi bråkade mycket.

Jag träffade en kille i min skola som jag genast blev djupt förälskad i, samtidigt som allt med P bara blev värre.. Jag kan inte gå in i detalj om vad som exakt hände med Pontus, men han är polisanmäld och det kommer att bli en rättegång. Därav det plötsliga uppbrottet med bloggen. Jag mådde otroligt dåligt, och jag försökte handskas med mina känslor inför denna nya man jag träffat.

Han heter Nils, och han är helt fantastisk, han är snäll, omtänksam, rolig och bara helt PERFEKT. vi är nu ett par och jag kunde inte vara lyckligare. Han har stöttat mig igenom allt som hänt och jag har äntligen kommit in på banan igen.

Det har hänt mycket personliga händelser som har varit jobbigt i mitt liv denna period, jag kan tyvärr inte gå in i detalj.. Men jag har haft det tufft, riktigt tufft.. Och jag ber er om ursäkt!

Tveka inte att fråga mig vad ni vill. Jag ska försöka svara så ärligt jag bara kan!

Jag har öppnat en youtube kanal!! Jag älskar smink och skönhet och jag tänkte ge detta med youtube en chans, att få prata, sminka sig och göra en massvis med spännande projekt framför kameran passar mig bra. Följ mig gärna DÄR kompisar ❤️

Vill ni se mig live så har jag även periscope där jag heter meghancolon1

Hoppas ni kan förlåta mig, och det vore superkul om ni ville PRENUMERA  på min youtubekanal.

PUSS

image

image image

image

image

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Nathalie
    31 mars, 2016 at 11:51

    Så kul att du börjat blogga igen. 🙂

  • Reply
    Anonym
    31 mars, 2016 at 19:37

    Vart är väskan ifrån?:)

  • Leave a Reply