Okategoriserade

Gårdagen 

Godmorgon alla fina. 

Jag ligger strandad i soffan och mår rätt så dåligt, jag hade en super trevlig kväll igår hos mina vänner, jag drack bara 4 cider men jag är inte alls van att dricka längre så jag blir bakfull för minsta lilla.

Det var alla möjliga karaktärer och personligheter på festen, och det tycker jag är så roligt, för man kan komplettera varandra och dela med sig av så mycket.

Meeeen det finns en typ av människa som jag hatar, människor som ser ner på andra och som känner sig överlägsna, det var två typer av den sorten på festen, de förstörde stämningen med sina fula blickar och sitt viskande. Bjuder man hem någon till sitt hem som Emma gjorde så ska man bli behandlad med respekt. 

Jag behandlar ALLA människor med respekt som gör det likadant, det är fantastiskt att människor är olika och man kan få ut så mycket vackert av det. 

Men det jag inte tål är folk som är dömande, och om man inte tycker eller är som dom så platsar man inte, då är man en mindre värd människa. Och det var som sagt två personer som satt och spydde galla större delen av kvällen, dessa människor är föräldrar, vilka förebilder… Önskar att jag tagit människorna i håret och dragit ut dom ifrån huset, men jag är en lady like that, jag kan bete mig. När de valde att gå ifrån festen så blev det så kul, alla skrattade, pratade i mun på varandra, spelade, käkade gott, precis som det ska vara 🙂 

Jag är otroligt tacksam över mina vänner jag fått äran att lära känna, goda själar som höjer varandra och inte dömer. Jag har haft en super kväll och jag längtar efter nästa tillställning med just dessa människor. 

   

  Fina Emma & Jag ❤️

 
 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply