Ex on the beach Vardag

”Break my bones but you won’t see me fall”

Asså tro mig jag är helt fullkomligt medveten om hur psycho jag ser ut i vissa avsnitt utav EOTB. Ni behöver inte påminna mig. Men de är exakt så jag blev när jag var tvungen att vara inlåst med mitt ex. Som förövrigt var riktig jobbigt. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. I vårt förhållande var det väldigt mycket bråk (som ni har sett nu i tv..) självklart ännu mer om alkohol var med i bilden. Men där tror jag att dom flesta kan relatera till. Kanske inte 100% men lite.. Annars ljuger ni.. Att vara så tätt inpå en människa där det har vart så mycket känslor inblandat så blev jag helt loco i huvudet.

Jag mådde aldrig riktig bra i min relation som jag hade med mitt ex i slutet, vi höjde inte varandra utan vi sänkte varandra. Vi har haft riktigt bra stunder ihop också självklart, 4 år är ändå en lång tid. Men iallafall när jag började må kasst så stack jag och spelade in paradise, och där tog de slut första gången. Och då blev saker mycket bättre för mig, jag började tjäna mina egna pengar osv osv, fick mer utav en vardag. Men det misstaget jag gjorde då var att jag lät mig tro att jag behövde mitt ex, men egentligen skulle det bara tagit slut där. Så efter det gick det bara utför, han förstod sig inte på min vardag eller livsstil och jag tyckte att hans vardag var alldeles för tråkigt för mig helt enkelt. Och tro mig han gjorde också snedsteg på vägen men de anser jag vara för privat för att dra upp här. I kortare ord så sårade vi varandra flitigt under dessa år. 

Och ja jag gjorde det värsta man kan göra, jag var otrogen. För jag var alldeles för feg för att göra slut! Så jag tog den fegaste utvägen ever! Jag är minst lika medveten om hur illa det ser ut också. Men alla gör misstag. Men för mig var det ett utav dom bästa misstagen jag har gjort, för jag kom ut ur en relation som jag inte ville vara kvar i.  Och jag vågar alltid stå för allt jag gör så fungerar jag som människa även om jag är offentlig och ni kommer kritisera mig. De rör mig inte i ryggen. För ingen människa är perfekt. 

Och idag är jag tillsammans med en kille jag verkligen vill dela min framtid med. Vi har exakt samma tankar och mål i livet just nu. Och jag är så jävla glad att jag har Adrian i mitt liv. Han får mig till en bättre människa. Han har fått mig att byta ut mina festkvällar i Sthlm till hemma kvällar i mysiga Gbg. Han får mig motiverad till att göra saker som får mig att må bra. Så som det ska vara i en relation,en bra relation som jag hoppas håller livet ut. Så jävla kär är jag i denna kille. Och jag vill inte vara en dag utan honom. Jag älskar verkligen honom! 


Kärleken är jävligt messy ibland. Man förlorar vissa men vinner andra på vägen, man lär sig utav sina misstag. Man mår dåligt och man mår bra. Men man blir förhoppnivis en bättre människa och lär sig en del på vägen. 
Jag sitter absolut inte och smutskastar mitt ex just nu. Jag önskar bara att jag kunde få den lilla respekten tillbaka. För det ska inte vara så mycket begärt från en människa som jag inte ens har kvar i mitt liv längre. Och jag måste också få rätten till att förklara mig själv. Så en gång för alla, ja jag har kommit över mitt ex det gjorde jag i somras om inte innan till och med.     

   
  
Adrian, tack för att du gör mig till en bättre människa! My soulie ❤️ / PUSS LIL JÄZ 

You Might Also Like

11 Comments

  • Reply
    Nicke
    april 19, 2016 at 5:34 e m

    Hej Jasse du är inte ensam om att göra misstag det har jag också gjort. Jag var otrogen mot min ex kille. Vilket jag verkligen ångrar idag. Men vi hittade tillbaka till vandrar. Det är synd att du och ditt ex inte kan vara vänner. Jag tyckte ni var jätte gulliga jag följde er båda på Instagram. Jasse du hade väl en hund som hette frasse världens gulligaste hund. Du ska göra det som känns bäst för dig Queen jasse du är sjukt vacker 🙂 /// kram Niclas från Skåne ?

  • Reply
    Jonas
    april 19, 2016 at 6:51 e m

    Shiiiiiiiit! Ta inte det här som en pik eller någonting, men jag vet faktiskt inte hur jag ska ställa den här frågan utan att det låter som en pik eller ett hån, och du är den enda personen jag kan ställa denna fråga till eftersom det handlar om dig. Och jag ställer den här frågan eftersom jag är en riktig nicke nyfiken människa så att du vet 😉

    Min första tanke när jag såg gårdagens avsnitt utav EOTB S02E07 var: ”jag undrar hur jag skulle ha känt/mått när jag såg detta avsnitt om jag var henne”. Så min fråga är helt enkelt, hur kände du när du såg detta avsnitt? Skam? Ångest? Nada? Ha det gött Jasse! Mvh

    • Reply
      Jonas
      april 19, 2016 at 8:52 e m

      Haha, jag ber om ursäkt Jasse! Jag gjorde bort mig och läste inte texten innan jag skrev, my bad!! Det gjorde iallafall min dag, nu kan jag skratta åt mig själv iallafall, ha ha haaaaaa… :S Sorry!! 😉

  • Reply
    Sara
    april 19, 2016 at 8:16 e m

    Jag har precis blivit dumpad av en kille som behandlade mig väldigt illa, han spelade på mina känslor och fick mig att tro att jag verkligen betydde något för honom men nu har han slutat svara på mina sms etc och helt brutit kontakten med mig. Tror han gick tillbaka till sin förra tjej. Han var min första kärlek och nu vet jag inte vad jag ska göra 🙁 hur lång tid tog det dig att komma över ditt ex?

  • Reply
    Josefine
    april 20, 2016 at 12:12 f m

    Vad tycker du om att Annalisa umgås med Jerry så tätt intill?

  • Reply
    Cornelia
    april 20, 2016 at 9:59 f m

    Vad fint kort.. Bra skrivet <3

    Följ gärna resan mot min första kollektion! 🙂

  • Reply
    Anna
    april 22, 2016 at 12:17 f m

    Jag tycker du förklarar dig riktigt bra. Alla har gjort misstag och man har rätt att göra misstag här i livet för att lära sig och ta sig någonstans. Jag förstår precis vad du menar när du säger att du tog den fega vägen ut och va otrogen jag har själv gjort samma sak. De är lättare sagt en gjort att ta sig ur ett förhållande när man växt upp tillsammans. Tycker det är väldigt ärligt och rakt av dig att skriva det hära inlägget och tycker du är en härlig människa som står upp för dig på det hära viset.

  • Reply
    Adelina
    april 22, 2016 at 7:44 f m

    Tycker de som dömer dig för ditt beteende är konstiga och inte ens ärliga mot sig själva. Jag kan ju inte ens tänka mig hur det skulle kännas att vara inlåst med ett ex, speciellt ett ex som man egentligen inte ens mår bra med. Hoppas jag får träffa dig en dag, tycker du verkar så skön! Ser mig själv i dig väldigt mycket. Dessutom är jag exakt lika lång som dig och väger som dig haha! Så kul att det finns fler tjejer som är små. Kram <3

  • Reply
    viktoria
    april 22, 2016 at 11:52 e m

    Jag hoppas på att du jobbar på ditt temperament, för det var riktigt jobbigt o se, och du kan ju inte må bra av att få så intensiva damputbrott. Viktoria från förra årets eotb var i samma sits som du (Sara Bolay och Niklas höll på framför henne när Viktoria o Niklas vart ihop i fyra år, hon kom in som ett ex) men reagerade mycket bättre än dig så ditt argument om att alla skulle gå lika locomaniac som du gjorde håller inte. Nog om det.

    Jag undrar varför du valde efternamnet gustafsson, och inte ditt pappas efternamn? Det vanliga är ju att man tar sin pappas ^^

    //Viktoria

  • Reply
    Emma
    april 25, 2016 at 7:03 e m

    Ditt beteende i EOTB är inte konstigt på något sätt. Det du fick gå igenom rör upp känslor. Jag vet ju bara själv hur det känns när man ser sitt ex hålla hand med en annan tjej. Det är jobbigt då personen varit en stor del av ens liv. Ni hade varit tillsammans i 4 hela år. Du reagerar bara och inget fel med det. Diggar dig som fan Jasse i programmet. Kan känna igen mig i dig på så många sätt. Älskar att du står för vad du tycker och är den du är. Fortsätt så!

  • Reply
    Emma
    april 25, 2016 at 7:04 e m

    Ditt beteende i EOTB är inte konstigt på något sätt. Det du fick gå igenom rör upp känslor. Jag vet ju bara själv hur det känns när man ser sitt ex hålla hand med en annan tjej. Det är jobbigt då personen varit en stor del av ens liv. Ni hade varit tillsammans i 4 hela år. Du reagerar bara och inget fel med det. Diggar dig som fan Jasse i programmet. Kan känna igen mig i dig på så många sätt. Älskar att du står för vad du tycker och är den du är. Fortsätt så! kramar

  • Leave a Reply