musik

BROWN HAIR 

För några dagar sen fick jag impuls ryck och kände att jag ville bli brunhårig igen. I april förra året färgade jag ju håret men då blev det mer mörkblont. Denna gång har jag verkligen gått ALL IN. Färgade just från mega blond till mörkhårig! Min bästavän går frisörlinjen just nu & är inne på andra året. Hon är verkligen super duktig & om det är någon som jag verkligen kan förlita mig på så är det hon. Det är inte många som får röra mitt hår kan jag säga 🙂 Ikväll ska jag bara ta en "ta det lugnt kväll" svara på lite mail, och kolla igenom bilderna från photoshooten som jag gjorde för ett tag sedan med blogozine. Jag känner att jag vill göra om bloggen lite, göra den lite fräschare lixom. Så jag ska skicka iväg lite bilder som jag vill ha ikväll! Senare ska jag ta en lång promenad & lyssna på lite skön musik. Här är resultatet, är sååå himla nöjd!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Translate »