musik

HÄRLIG DAG

Hej, hur mår ni? Jag mår riktigt bra. Idag har varit en väldigt bra, jag startade min dag med radion, där jag pratade om Astrid S nya låt som släpptes i måndag, och David Guetta ft. Zara Larsson nya låt som släppts imorse. Om ni inte hört, måste ni höra. Har äntligen fått Spotify Premium, jag har varit så himla frustrerad varje gång jag gått in på Spotify eftersom det inte går att lyssna på vilken låt man vill om man inte har Spotify Premium, it’s a real struggle yes. 

Efter radion åkte jag för att plugga, vilket min liv i princip går ut på nu. Det är så skönt när det är klart. Har som sagt en To Do List, som jag pratat om tidigare som är så himla smart & extremt skönt. Det finns ingen bättre känsla än när du bockat av på listan, gör en sån. Lovar att det kommer vara värt det. 

Hela eftermiddagen har jag spenderat i studion, jag älskar att vara där. Jag får sån kick av att vara i studion. Det är verkligen det bästa stället, förutom på scenen såklart. Men att bara låta kreativiteten flöda och skriva låtar om sig själv och saker som folk kan relatera till är verkligen kul. Det ska jag verkligen fortsätta med. Ha en bra helg så hörs vi lite senare, tack för att ni läser. Kram! 

  

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply