musik

VECKANS 2FRESH PÅ I LIKE RADIO

Tjabba! Det här är veckans två adderingar på FRESH SOUNDS, ni lyssna väl på Ilikeradio? 

Banner Blogozine

Jag bara älskar dom här två låtarna och framförallt artisterna.

Norska DJ och sångare Kygo har släppt ännu en låt från hans kommande debutalbum Cloud Nine. .”Raging” är den sjätte låten Kygo har släppt före sin album release. PANG HIT!

Tove Lo, som verkligen har gått sin egen väg. Det inte många vet är att hon hållt på med musik över 10 år innan det brakade loss med ”habits” 2013. Hon har gått på Rytmus och ni som följer mig vet att det är den coolaste skolan man kan gå i. Man får inte gömma Toves grymma skrivår talang. Hon har haft extrema framgångar med artister som Icona Pop, Zara Larsson och Ellie Goulding. Riktigt häftigt!

Nick Jonas är en person jag tror vi får hålla mer kolla på, ryktena säger att han släpper album efter sommaren och han toppar den ena singeln efter den andra. För ett tag sedan fick jag möjligheten att träffa Nick. Han är en riktigt skön kille, blyg som person men när han levererar är han som många av oss andra en helt annan kille. Hans scen språk tycker jag är magiskt.

När jag träffade honom så sjöng vi på hans låt ”Jealous” förstår det inte riktigt fortfarande… Här är klippet om ni vill kolla!

Ida

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply