musik

RITUALS

Hej, jag använder mig mycket av Rituals Cosmetics och det är verkligen någonting som jag skulle rekomenadera. Det är väldigt parfymerade produkter som doftar hur gott som helst. Jag har använt produkterna i lite mer än ett år och jag är hur nöjd som helst. Här är några av produkterna jag använder, 

Den första heter Yogi Flow och är en duschkräm som du ska ta på direkt efter du har duschat, då ger det bästa effekt. Tryck ut lite i handen med lite vatten och sen blir gelen till skum och sen applicerar du där du vill på kroppen. En annan som jag också avvänder mig av är Zensationden har exakt samma effekt och doftar hur gott som helst den med!
Jag använder mig också av en skrubb som heter Himalaya ScrubSkrubben innehåller mjukgörande sötmandelolja och oljan ger ett skyddande lager på huden. Du känner dig så himla ren och fräsch efter. Såklart doftar den också hur gott som helst. Den brukar jag använda en gång i veckan! Den sista produkten jag använder mig av är en body lotion som heter Honey Touch den innehåller också Himalaya Honey. Jag som har väldigt torr hud kan verkligen rekommendera den här, huden blir hur mjuk och hur len som helst efter och ingen kan säga att du luktar illa efter du smörjt in dig med den! 

  

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply