musik

BE HAPPY

Att gråta är sjukt viktigt, det måste jag faktiskt lära mig. Jag gråter alldeles för sällan. Jag tror jag ses som den jätteglada personen hela tiden och när jag väll är i cry-mood blir mina närmsta kompisar och familj så chockade eftersom jag alltid visar den glada sidan. Jag tycker det är extremt jobbigt att gråta inför folk och det är sjukt få som verkligen har sett mig ledsen. Men jag tycker också att det kan vara otroligt skönt ibland. Jag är sån som gråter när det är typ 100 saker som jag är ledsen över, jag håller inne allting så länge så när jag väll blir ledsen så gråter jag verkligen alldeles för länge.

Jag vill vara den här glada personen som sprider positiv energi och det är det intryck jag vill ha när människor möter mig första gången. Att vara glad och skratta är också sjukt viktigt. Det finns så mycket som jag kan vara glad över i mitt liv, min mamma & pappa, mina syskon, vänner, musik, dans, kärlek, mat m.m. Att visa att man är glad är också viktigt, du har ingen aning om hur mycket det egentligen gör om du bara ger ett leende till en person. Lovar, det kan göra ens dag så mycket bättre. Varför vara ledsen när du kan vara glad för så mycket saker i livet? That’s the motto.

Jag tycker också det är sjukt det här med att du kan vända från glad till ledsen eller tvärtom på så kort tid, iallafall jag. Hur fantastiskt är inte det egentligen? (Oj, vad gammal jag kände mig nu som skrev fantastiskt) men ordet passar verkligen in, det är helt fantastiskt.

Jag tycker man ska hitta småsaker i vardagen som gör en riktigt glad, du orkar mer då. Exempelvis när du har pluggat klart på en måndag, ta en glass, umgås med människor som du tycker om, gör små saker som gör dig själv glad. Gör saker som ger dig positiv energi.

Här är bara några av alla fina människor jag har runt omkring mig & saker som gör mig lycklig.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply