musik

Drömmar och mål

Jag har varit med om så himla mycket roliga saker som jag verkligen har kämpat för. Sen jag var 10 år har jag stått i säkert 500 olika studios och sjungit, och skrivit och sjungit och skrivit. Eller hur många olika möten jag gått på, hur många spelningar jag gjort och hur mycket fina människor jag träffat för att få vara där jag är idag. Idag är jag 18 år och jag har fått vara med om så sjukt roliga saker. Jag lever verkligen ett liv där jag är påväg att nå mina högsta mål, allt handlar om att kämpa för just det, sina drömmar, annars kommer du inte någonstans. Va aldrig rädd för att göra fel är också någonting som jag verkligen har lärt mig att inte vara. Du måste ta chanser och tro på dig själv i vare sak du gör.

Jag har inte nått mina högsta mål än men jag känner själv att jag är på god väg. Jag blev signad som 14-åring på ett skivbolag som heter Warner Music, en av de största lablarna, vad jag tycker iallafall. Det var en möjlighet som gav mig otroligt mycket och jag lärde mig så extremt mycket av det. Jag sa faktiskt upp det skivkontrakten eftersom jag själv kände att det inte var rätt för mig. Jag gick fortfarande i skolan och jag var inte så mogen för det just då. Förra året blev jag signad på Universal Music Sweden, vilket jävla team vi är.

Det handlar om att vara runt positiva människor som ger dig grym energi och det viktigaste av allt är att man har kul. Du ska göra det du själv vill och inte vad andra säger till dig att göra. Jag har alltid gått min egen väg och det har alltid varit människor som sagt till mig vad jag ska göra men jag har verkligen inte lyssnar och det är därför jag är så stark idag, för att jag har gått min egen väg.

Livet ska vara kul och man ska göra saker som gör en glad, häng med människor som gör dig glad. Då blir livet så mycket enklare och roligare. Kämpa för dina drömmar och låt aldrig någon ge dig negativ energi.

  

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply