Uncategorized

Sista veckan som hemmafru… 

Godmorgon sommar… 

Att vakna till 2 meddelande ifrån min man som skriver jag älskar dig! Jag älskar dig! Är en kickstart. 

Veckan är härlig faktiskt… Skulle behöva sova mycket mer men jag vill hinna allt. Jag tror på många järn i elden & är glad för mina nya arbeten som startar lite introducerade nästa vecka. 

Att vara ny på jobbet är läskigt & himla spännande. 

Firade mamma i Måndags med mys på balkongen & en mors- dag gåva.  

 
Hon är fin min mamma ❤️  blir om möjlig ännu finaste i smycken ifrån Pilgrim. Mysigt med mor- dotter tid. Pappa kom en stund också och fick ta tabberas på resterna.  
Såhär vaknar jag på morgonen på vardagarna som första syn ❤️: 

  
  
Igår var det valpkurs igen & Douglas var fantastisk som vanligt. Vi börjar få riktigt bra kläm på varandra nu i vår lilla familj. 

León & Peter var också med & vi jobbar mot samma uppfostran. Vi vill ha en trygg, kontrollerad & kärleksfull hund som vet att han är älskad & även var han har sin plats, instruktören på hundens hus är otrolig bra. 

Vilken vacker kväll det var igår, när familjen åkte hem för att göra kväll mötte jag upp Nick på Mälarpaviljongen… 

Vi köpte med en sen middag ifrån deras systerkrog the green Queen & tog med det till Mälarpaviljongen över gatan som man gärna får göra. 

På Mälarpaviljongen var barchef  Christofer & tog emot med ett leende.. Jag beställde ett glas rose & lite naket eftersom min blogg är mycket valp just nu… Behövs kryddas upp ett par steg kan jag spontant tycka.. ?

  
Jag & Nick pratade om livet & tog en god Brain freeze drink med jordgubbar & timjan i den vackra kvällen på pråmen. 

  
Jag odlar timjan på balkongen, eller var det något annat grönt stickigt??! Hmm slutsats: ej gröna fingrar & minne som en guldfisk. 

Något jag däremot är bra på det är att mingla, trängas vid buffé & tvinga min man att ta en uberhärlig bild, helst i rätt ögonblick då universum står rätt ?  

Så vad bjuder denna vecka på i ditt liv? ? 

I mitt liv ska jag idag studera så tangenterna glöder, lyssna på en ljudbok läs kurslitteratur men får så attans ont i näsan eftersom jag somnar till med i Pad som slår mot ansiktet varje gång. 

Sedan ska jag idag fasta med Juica till klockan 17 då fastan avbryts abrupt med ett härligt event garden party hemma hos den fantastiska Susanne som jag lärt känna i hennes butik DI Nuovo. 

På fredag ska vi på studentmottagning till min guddotter Siri. Ska bli härligt. 

Veckans tankar: 

  • När vi strosade genom gamla stan igår kväll sent funderade jag på vem som bär dessa konstiga bärnstenssmycken, gaffelkonst & modell tält blusar med solrosor?! Nick hade inget svar. 
  • Eftersom jag sover i en säng där ljudliga rofyllda snarkningar är mer regel än undantag kanske jag borde spela in en ljudfil & sälja till dem som vill gungas in i ett lugn av katt, äkta man & engelsk bulldogg snarkningar? Kanske en idé? Mindfullnes i snark. 
  • Denna vecka har jag hittills haft tre lite snyggare klänningar på morgonpromenad, jag börjar hitta tempot med valp för de var inte felvända & jag hade även hunnit en snabb blick i spegeln.  
  • Vi har bokat in våran gemensamma semestervecka på häringe slott, det blir fabulöst härligt. 
  • Biltema är ett gubbdagis men har helt klart mycket bra praktiska saker. Jag tog en tur in & kommer komma igen. 
  • Är sugen på skaldjursplatå, funderar på om vi har något att fira… 
  • De på Boxer support måste vara utrustade med tålamod de skulle kunna vinna Nobelpriset om det fanns ett i den klassen. Eller säger man klassen när det är det anrika priset Nobel? Kanske mer kategorin. Förhoppningsvis kan de snart förklara installationen av vår Boxer på den lägre än lägsta nivån för mig som är gravt handikappad i teknikens djungel. Längtar! 

Nu till något stort!!!

Gala konfetti, glamour & kärlek: 

  

pengarna går till barncancerfonden. Man sms’ar ”p4sto låt1” till 72250 för att rösta på Daniel Mauricio & Emil. 

Är så stolt att vara Daniels vän & Emil är också en underbar människa som jag träffat ett par ggr. Första gången när han spelade bakom Daniel på vår största dag. Vårat bröllop.

❤️❤️❤️

❤️❤️❤️

Kram & hej! 

    You Might Also Like

    No Comments

    Leave a Reply