Uncategorized

Välkommen nya sköna hem!

Hej universum! 

Jag skäms, ber om ursäkt & rodnar lite i smyg över min frånvaro. 

Min goda väninna Loella sa till mig förra veckan när vi var på ett event att det var tre händelser i livet som var de största som vi står inför. Jag har glömt de två andra men jag minns tydligt att hon sa att Flytta…  

Jag har varit en sämre kopia av Lu Lu Carter, eller vid närmare eftertanke lika bra ? kämpat dag som natt för att få vårat hem att bli just som vi vill att det ska spegla oss bla bla bla…  

Jag har valkar i händerna som en rysk tyngdlyftare efter blomlådor, jordsäckar & matkassar… Vad lärde jag mig av detta? Jo, världens bästa städerska planterade våra kryddor i lådorna på balkongen & jag återupptäckte mathem som levererar i dagarna… Slutet gott, allting gott. 

Just nu sitter jag i soffan i vårat nya hem där vi faktiskt får plats att leva. 

Nyrenoverat hem doftar gott, känslan är fräsch & som min älskade man säger man får gott om plats med röven. 

Jag bildbombar på med senaste veckans händelser: 

 När flyttfirman packade, flyttade, packade upp & städade passade vi på att fly iväg på en smekmånad (vet ej vilken i ordningen)  & då var bröllopssvit på Eden park hotel på Sturegatan  underbart två härliga dagar. Jag tycker inte att det är ok att be sina vänner att flytta ens bohag, när vi nu nått en ärbar ålder är det fasen på sin plats att ta ansvar själv för allt som man samlat på sig. Fråga inte mig om sådan hjälp tack… Jag kan ge tips på flyttfirma, hotell eller vad du bör kasta men där går min gräns ?? 

  
    
    
    
    
 

Det är ett av våra absolut favoriter bland hotell. 

Hmm vad har vi mer hunnit med?! 

Min man fick en manikyr, så välbehövt & fint blev det ?  
Vi var inbjudna till det årliga eventet på Luciano & friends det var lika fantastiskt som vanligt, Lena som äger butiken är en power woman med stort hjärta. 

   
  
Blev så himla glad när min väninna (tärna)  Loella   ( årets frisör för några år sedan) följde med mig på  det flotta eventet Hårkontroll Champagnebaren på södra teatern. 

Arr: Erwik Communication. 

   
    
    
   
Flott visning med kända folkkära ansikten som modeller, goda snittar & drinkar med smak av sommar stod Sture- vodka för. 

Alla gäster gick hem med en riktigt välfylld goodiebag… Känner mig lyckligt lottad. 

Hårkontroll lanserade sin senaste produkt, en helt underbar inpackning,den trängdes i goodiebagen tillsammans med massor av andra härliga  produkter & gåvor.  

Helgen bjöd på en riktigt bra & spännande match som min León spelade med sitt lag Essingen mot Lidingö. Essingen vann med 3-0 & Leóns snygga mål var briljant. 

Så nu en sammanfattning: 

  • Klämde in en botox & fillers kväll med min vän & kirurg Marko mitt i flytt- yran.. 
  • Trodde jag var i en dröm när jag arbetade den kvällen men testade bara min mest uthålliga autopilot & det verkade uppenbarligen fungera. 
  • Ett psykbryt av trötthet, pms & stress. 
  • Fullkomligt älskade Johan Jureskog hamburgaren på gyllene måsen.   
  • León älskar sitt nya rum, jag älskar att han är en underbar tonåring. 
  • En storshopping på Detaljerian   
  • Orkar knappt lyssna på min egen röst längre så att ta emot klienter för samtal passar mig prima nu. 
  • Den enda majbrasa jag såg var när vi äntligen fått upp den tredje lampan som jag & Nick kämpade med & den faktiskt gav ett sken. 
  • Jag är fortfarande kär.. Check ♥️ 
  • Vi har förmodligen den snyggaste balkongen i kvarteret imorgon. 
  • Våran Douglas engelska bulldog valp kommer hem på Lördag.  (På bilden är han påväg i bilen till stallet med uppfödaren Kamilla)  
  • Rullade stolt runt våran flotta drinkvagn som den mest professionella flygvärdinna i första klass i vårat nya hem eftersom det faktiskt finns plats att rulla den fram & tillbaka till soffan.. Tyvärr var det en flopp när det gällde att servera någon.. León är 13 år & Lady Godiva är en katt som inte ens tittade upp… Min man snarkade i sovrummet. 

Imorgon har jag nya spännande nyheter, nya planer, upplevelser & i veckan väntar jag ett högst personligt färdmedel. 

Kram & kärlek ♥️ /Anna  aka Lulu Carter 

PS. Bjuder på ett tips om det regnar och håret är nyfixat, i nöden är en plastpåse min bästa vän ? DS. 

 
 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply