Uncategorized

Livet är en fest & jag har Osat.

Hej ❤️ 

Godmorgon ifrån den osminkade sanningen utan ens ett litet litet ynka filter. Kanske är min nya iPhone 6S i färgen Rose som automatiskt tog bort påsarna som var under ögonen de senare månaderna?! Eller så är de borta eftersom jag tog ett aktivt beslut i mitt liv, sänkte axlarna, andades ut & drog en skarp gräns för min skull.  Med min man & min son närmast är jag obesegrad, jag är inbjuden till livets fest igen, jag älskar hejdlöst.  
Ett lyxigt event ikväll (arr: Erwik Communication) , imorgon dubbel 40- års fest med övernattning. (En av mina bästa väninnor & hennes man firar med en inbjudan som kommer gå till historien) 

På alla ❤️- dag vaknar vi upp & åker på en andra smekmånad till Madrid. 

Är så attans kär i min man, han ger mig lyckan & jag tar emot den varje dag. 

Oops!! Kom just på att jag måste boka hotell i Madrid. Jag väljer mellan två st & kan inte bestämma mig.. Detta angenäma problem går verkligen via skrattet & med stor ironi. 

Jag har en pms- finne i mungipan, beklagade mig om denna till min vän som är kirurg, han föreslog att vi skulle skära upp den & tömma i eftermiddag… Det kommer inte hända haha.. Jag älskar att han alltid ser en lösning med skalpell. 

Ikväll är jag inbjuden till champagne- baren på Mosebacke. Såg att det blir vegetarisk mat också. Så himla praktiskt att event ser till att det blir en grön dag då & då. Love it!  Ikväll har jag äran att gå med min man på detta lyxiga evenemang… 

  

Dagens bild sände min sons pappa & hans tjej ifrån deras pågående resa i alperna. 

  
Denna vecka har min älskade Loella på salong Moí pysslat om mig & mitt hår.  Älskar denna bild & skrattar. 

  
En tjuvtitt på lördagens outfit för kvällen. (Tema- fest)  när jag visade denna outfit för min son lyfte han inte ens ett ögonbryn av fundering och han visste inte ens att detta var typ som en utklädnad. Han är van, jag ler i hjärtat. 

  
Bjud gärna mig på en tur till gymmet eller varför inte en tur i jogging- spåret nästa vecka!!! För då kan jag inte… Jag kommer vara i Madrid med mannen som stulit mitt hjärta. 

(Zandra darling! Jag är tillbaka lagom till vi ska njuta av vår vinst) 

  

Prima liv! 

Kram & kärlek 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply