Uncategorized

Den godaste på flera år..

Jag älskar mitt kära vattenhål resturang Prinsen… Personalen är den bästa ever, vilken värme & vilka smaker. 

Idag har jag varit på studiebesök i Liljeholmens galleria med León, vi fikade, strosade, köpte en klänning för 75 kr & hälsade på & kramade om Nick som arbetar på Nikita hair. Självklart passade León på att klippa sig också. 

Äntligen kom min man hem ifrån helgen med gubbarna & vi spenderade kvällen på Mall of Scandinavia. Attans vad trevlig det är där & vi blev bortskämda till tänderna med godsaker på mall of scandinavias i särklass finaste & godaste resturang Mangiardino som självklart är en succé i smaker & miljö av PDF- brasserie group

Jag åt den godaste pastan jag ätit på flera år.  Chark- plankan fick det att rinna längs hörntänderna innan den stod i balans på bordet & minnet när jag träffade Paolo Roberto en gång på ett event ekade i huvudet..

  Han lanserade sin nya pasta med tillbehör, jag tackade nej & fick den ettriga ifrågasättande italienska blicken av honom. Jag säger att jag äter enligt LCHF & Paolo Roberto trycker upp en tallrik med ravioli doftande av tryffel, han säger med höjd röst: den där dieten står endast för Lazy celebrities hating fitness…  Jag åt &  allt som händer på NK stannar på NK. 

Jag älskar pasta, jag har försökt lura alla i min omgivning att det är lika gott & härligt med bönpasta, grönsakspasta & nudlar med noll kolhydrater.. Det är eländigt för min gom. 

När vi bara hunnit sätta ena tån på Mangiardino golvet i den flotta nya gallerian kommer restaurangchefen i egen hög person emot oss med en varm kram & två glas champagne redan på gång. Vi hamnade rätt.. Jag & han som gör mig komplett.  

Efter detta följde en röd utrullad matta av smaker som älskade intensivt 

 med min gom. 

   
  
 
Den godaste pastan sedan ”dackefejden” 

   

   

Tankar i natten ifrån en äkta fru i sängen med en snarkande älskad man vid sin sida: 

  • Detta med att vara extra härlig i sin mans tröja, jeans eller annat plagg som på film är överskattat enligt mig. Jag skulle hämta in katten Lady Godiva & rotade fram ett ”better body”linne i min mans garderob, kände mig lite fräsig & såg mig i spegeln, stelnade till, i spegeln såg jag en parodi på dessa härliga film scener & dessutom kom en liknelse upp i mitt huvud ungefär som en piffad flodhäst med ett tält i stretch. 
  • Tog en kappa över & kände mig som en blottare med ”gym- råtta ” drömmar.
  • Dagens fynd: en jumpsuit för 75kr & en liter Juice på Lidl för 7 kr 
  • Syns man inte finns man inte tydligen. 

Ikväll såg vi nya Beck filmen Steinar tror jag den hette… Eftersom jag gärna skryter om mitt ”pressinlogg” på C- more så måste jag passa på att ge den högsta betyg fem parkeringshus av fem möjliga . Steinar är här för att stanna, vem är Gunvald lixom?! 

Imorgon börjar vecka 2 i mitt hemmafruande… Ska sova ut, skriva en uppsats & tvätta håret… ♥️ önskar i smyg att jag var bjuden på QX galan imorgon… Vad är en bal på slottet… 

Anna Saletti tipsar idag & varje dag i veckan om: 

  
Kram 

    You Might Also Like

    No Comments

    Leave a Reply