Uncategorized

Stolt över att vara hans Mamma ♥️

Hej Sköna Söndag! 

Idag sov vi länge… 

På ön Stora Essingen är det så rofyllt, vi känner oss så trygga. 

León bakade scones som blev perfekta & vi dukade upp en så mysig brunch. Jag älskar att han är så kreativ, han läser recept & är så öppen att lära sig. 

Jag kanske får äta upp detta jag mu kommer skriva men tar chansen. Våran León fyller strax 13 år, han är underbar mest hela tiden, han är omtänksam & mycket hänsynsfull med mycket stor empati. 

Det är inga som helst tonårsbekymmer & vi kan prata om ALLT! 

Jag har alltid låtit León vara som han är men varit så otroligt noga med att han ska uppföra sig, visa hänsyn & det bästa uppförande. Grunden i detta är gränslöst med kärlek & öppen kommunikation. 

Samarbetet med Leóns pappa har alltid varit självklart & det är något jag är mycket stolt över. Min roll som mamma är jag så stolt över & jag tror på den grund vi skapat i uppfostran av vår León. Känns lätt & underbart att vara tonårsförälder. Självklart uppstår det situationer & konflikt men jag tror så hårt på tydlighet & lyhördhet. Jag skulle beskriva mig själv som en närvarande, sträng men mycket älskande mamma. Tål inte när barnen är i fokus hela tiden & absolut inte när det är i närheten av gränslöshet. Ser ibland föräldrar som dyrkar marken deras barn går på & tänker alltid att de gör sin avkomma en stor björntjänst. 

Jag tror på samspel, mångfald & kärlek med stor respekt. 

Störst av allt är kärleken. 

När hans pappa med flickvän Micaela var hos oss på middag berättade Micaela att hon stötte på lite frågande kollegor när hon berättade på sitt arbete att hon skulle på vårat bröllop. Vi skrattade, så lever vi ? & det är det perfekta för oss, känns som det bästa vi kan ge våran León. 

  

   
Att äta brunch i timmar med morgonrock & småprat är magiskt. 

Lady Godiva spinner alltid vid vår sida. 

  
León gjorde en fin pumpa igår som lyser i vårat fönster. 

Ikväll är vi bjudna till Marko på en gryta med smaker av höst….  

  
Kram ♥️

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply