Uncategorized

Två dagar under regnbågen, bara hjärta, ingen smärta.

Hejsan! 

I dagarna två har vi umgåtts, skrattat till vi kiknat & talat om livet i stort & smått. 

Jag talar om våran älskade regnbågsfamilj. Igår var en dag av det tuffare slaget men vi klarar allt tillsammans. 

Att få vara svag,att få känna sig oumbärlig för en stund,  att få göra misstag, att inte veta allt & att lära sig något nytt genom varje möte är mitt motto i denna tid. 

Så himla mysigt att vi samlats vid middagsbordet tillsammans två dagar i rad. 

León har hjälpt till i köket & han slipade Markos fina knivar vassa som sjutton, då gäller det att hålla klubban rätt i munnen. Marko skämmer alltid bort med gotta & god mat. 

Vi har haft mys med Markos två underbara taxar 🙂 

Marko & León har lekt hund- parkour på deras kvällspromenad (ingen aning om vad det är men de skrattade gott när de berättade) 

Igår blev det hemmagjorda hamburgare framför premiären av nya Hollywood- fruarna som vi längtat efter att följa igen. 



Jag får en rysning som far genom min kropp när jag tittar på mitt vänstra ringfinger… Jag älskar min fästman av hela mitt hjärta. När det känns lätt, då är det fasen rätt <3 vi hör ihop! 

Marko & Nick förtjänar en Oscar varje dag i veckan för att de sprider så fin stämning i mitt liv.  

Påsklov för min León tonåring & med stor smak på livet.. Sa till León idag att jag kan känna mig otillräcklig för att vi inte har råd att åka bort på lovet eller hitta på aktiviteter på stan flera ggr. När man bor på stora Essingen som vi är det så självklart för så många att resa iväg på alla lov, kanske besöka sitt landställe, lediga föräldrar…. Bla bla… Jag slår en dubbel knut på mig själv & försöker göra så gott jag kan, ingen kan begära mer… Jag själv är min största kritiker när det handlar om denna ”skollovsprestige” 

Min fantastiska livscoach Maria stoppade mig i mina tankar om mig själv med intryck  av ”usel mamma” hon styrde om mina ”pretto” tankar. Öppnade mina ögon igen. 

Att umgås med regnbågsfamiljen där man får vara den man är, att leka kull i Markos våning, laga mat tillsammans är att leva. Tänker lite skrattretande på kursen jag läst: Bli den du är!! 

Så himla lätt att vara den man är när sällskapet är det rätta. Så förbaskat svårt när taket är lågt. 

Igår måste verkligen skryta lite över trogen läsare på min blogg.. Jag blev så varm i hjärtat igår. 

Tack 🙂 jag var min egen tekniska support & nu länkar den finfint igen.  

All kärlek <3 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply