Uncategorized

Sov du lilla Vide… 

Hejsan vackra! 

Hektisk vecka… Men härlig! 

I Måndags hade vi en riktigt härlig middag med mina föräldrar, mina killar & Marko. Det var så trevligt att jag inte tog ett enda kort. Glömde helt att fotografera den goda maten, tjusiga snittarna & vackra människorna 🙂 

Jag är så glad att mina föräldrar är så himla härliga att dela en middag tillsammans med. 

Vaknade idag med urinvägsinfektion ifrån helvetet…. Tur att min fina vän Marko är doktor. 

Släpade mig iväg på en föreläsning tidig em. Jag älskar att gå på föreläsningar. Det öppnar mina tankar & vidgar mina vyer. 

Igår när jag tog en promenad ifrån arbetet sent på kvällen såg jag att pubarna var fulla med glada människor som firade S:t Patriks day. 

Igår var mina tankar hos min allra absolut bästa & mest speciella väninna/ gudmor till min León. 

Jag har alltid kallat henne Felice. För några år sedan födde hon familjens son Vide. Han är ett änglabarn, vide fick inte lära känna sin syster, han fick inte växa upp som ett levande barn, han fick inte fira sin födelsedag igår med hembakad tårta, kärlek, presenter & ljus. Min Felice finns alltid i mina tankar & vi känner när någon av oss mår dåligt, när livet är turbulent… Jag är övertygad om att vi ger varann kraft genom tanken. Vi bor en längre bit ifrån varandra numera & ses inte så mycket som vi önskade. 

Jag vet att för Felice & hennes man är sorgen lika färsk, saknaden lika djup & kärleken lika stark som den dagen de såg honom. Sov du lille Vide… Önskar att jag fått lära känna dig. 





Min älskade León kom hem efter skolan & vi lagade pannkakor till mellis. Mina var med mandelmjöl. 😉 





León gjorde egen sylt av frysta jordgubbar & vände pannkakor i luften. 

Min stora älskling var glad över att han briljerat på jobbet idag. 

Tror vi ska fira med en god lax i ugn, älskar att hitta tillfällen att fira. 

Min lillebror Lillen har hittat kärleken, jag är verkligen lycklig för hans skull. Hon är en mycket lyckligt lottad flicka som fångat hans hjärta. 

Tro, hopp & kärlek…. Kram 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply