Uncategorized

Dagens test för skönhet..

Jag fick en kräm av en vän som jag ska testa en månad för att Minska fina linjer & ojämnheter på min hud i ansiktet. Jag älskar krämer & är inte fast vid ett märke när det gäller ansiktet, öppen för nytt.. När det är händerna som ska vårdas är jag helt fast vid denna:

IMG_1017.JPG Krämen jag nu ska ge en chans 4 veckor är denna lilla tub:

IMG_1016.PNG Åhh jag längtar efter lady Godiva 🙂 snart kommer hon. Igår fick ett superfint glittrande Swarovski- halsband följa med oss hem ifrån Citydog Lady Godiva kommer verkligen bli så vacker i detta. Bild kommer snart 😉 Butiken är till salu & de har verkligen det lilla & stora extra när det gäller allt ifrån bra mat, lyxigt godis, fina koppel & tillbehör du ej kan motstå. Skrattar lite för mig själv när jag tänker på att vi alla tre förbereder oss för hennes hemkomst. Jag har valt namnet 😉 Peter säger att han ger henne smeknamnet LG León säger att han ska kalla henne Lady eller Sötis. Kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply