Slide01

En sen afton på en yogastudio jag undervisade på för ca ett år sedan, mötte jag Lisa Sjödahl på Blogozine för första gången. Lisa var med på min yogaklass och stannade kvar efter klassen för inspirerande pratstund. Vi upptäckte ganska snabbt att vi brinner för liknande saker och vill arbeta för en mer positiv och rättvis utveckling i världen. Lisa frågade om jag ville medverka i ett podcast avsnitt som hon höll på att starta upp (Tell Your Story). Kändes självklart för mig att medverka och berätta om min livsresa som inte alltid varit en dans på rosor. Barndom och halva vuxenlivet har präglats av trauman, psykisk och fysisk misshandel som orsakade svår psykisk ohälsa under tonår och tidig vuxen ålder.

Idag när jag blickar tillbaka känner jag enorm tacksamhet över min kamp för välmående och ett starkt engagemang att hjälpa andra som lider av psykisk ohälsa – med de verktyg som hjälpt mig.

Sisters for Sister föddes från personliga erfarenheter samt mötet med Lisa Sjödahl! Efter podcast inspelningen den 2 April 2015 hemma hos Lisa, i hennes kök så köpte vi domänen till Sisters och spånade loss för att kunna skapa en plattform där vi kan bilda positiva möjligheter till våra medsystrar och hjälpa på bästa möjliga sätt.

www.sistersforsister.com

www.stockholmsaltrum.se

Slide08http://acast.com/tellyourstoryhttp://acast.com/tellyourstory11045557_10153004149849538_1817929103_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
Website