Kom på House Warming 8/9 – Give Away – Salming funktionskläder

Välkommen på en heldag med hälsoinspiration!

Om en vecka är vi med och arrangerar öppet hus i World Class hälsostudio på Döbelnsgatan, Vasastan i Stockholm.

Det kommer bli en heldag från 06.00 – 22.00 på kvällen. Allt för att fira att hösten är här, att den ska gå i hälsans tecken och för att värma upp det helt nyrenoverade hälsocentret.

Hela dagen bjuder World Class grannar, vänner och nyfikna på fri träning i gymmet, gruppträning och PT-pass.

Dessutom står en rad specialklasser och workshops på Schemat.

07.00 – 09.00 Miracle Morning Yoga med Anna-Karin Wikström

11.00 – 14.00 Boot Camp med Coach Nebez och Petronella Ekroth från Djurgårdens A-lag. Därefter en Antiinflamatorisk lunch i samarbete med Pom & Flora, Food Pharmacy som pratar om hur vi kan äta oss friska genom att använda mat som medicin. Mouna Esmaeilzadeh, forskare och läkare berättar om hur vi ska leva för att bli riktigt gamla och friska – Dina gener är inte ditt öde!

14.15-15.15 Föreläsning med Ylva Wegler / Holistic  Så håller du dig frisk och pigg i höst

16.00-16.30 Dans med Annika Jennesjö

16.30-17.00 Balett-stretch med Julia Ekelöf

19.00 Modevisning med Salming – Höstkollektionen

20.00-22.00 Work Shop med Blogozines Wellnessredaktör – Johannas 10 Nycklar

Är du trött på att det flödar massor med olika informationer om hur och vad du bör äta och göra för att må bra? Jag anser att vi alla är olika och vi behöver olika saker för att må bra. Jag håller dig i handen och följer dig på din väg, utifrån dina förutsättningar och behov. Jag älskar att få inspirera och hitta en enkel och hållbar lösning för dig! Vad behöver du? ” 

 
Johanna Bjurström

För de som vill komma men inte har möjlighet att vara med på plats kommer vi även LIVE-sända allt på Facebooksidan @Blogozine

Dessutom finns nog höstens bästa erbjudande i samband med den här dagen. Kolla in nedan – fina presenter till alla nya medlemmar och fri träning hela hösten!

 

I samarbete med World Class.

Comments

comments

Lisa Sjödahl

Chefredaktör

Välkommen till Blogozine - En plattform som tar ställning och gör skillnad. Vårt Magazine finns för att inspirera alla våra läsare att tro på sig själva och nå sina mål och drömmar. Allt innehåll är skapat av redaktörerna i våra olika vertikaler: Mode, skönhet, Musik, Wellness, Inredning samt Livsstil. Vi vill uppmuntra våra läsare att i alla lägen ha ett öppet sinne och stötta sina medmänniskor. Vi tror nämligen på att vi får det vi ger. Framförallt är Blogozine en plattform som vill publicera - Din historia - På Ditt sätt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>