Foodpharmacy: Skippa frukosten och bli piggare med halvdagsfasta!

Fasta. En av hemligheterna bakom ett långt och friskt liv.

Ikon_professorns_spaltI boken Foodpharmacy skriven av författar och hälsoaktivistduon Mia Clase och Lina Nertby Aurell som landade i bokhandeln den 2 augusti i år och som är en liten grundkurs i det antiinflammatoriska köket ägnar tjejerna ett helt kapitel åt fasta. Det hela började faktiskt med att Stig skrev en krönika om fördelarna med periodisk fasta och att inte äta sig helt proppmätt hela tiden. I dag kör Foodpharmacytjejerna själva periodisk fasta lite titt som tätt (dvs skippar frukosten och äter inget efter middag) och tycker att det funkar väldigt bra. " Faktiskt ingen jätteuppoffring, så länge vi håller oss till dagar då vi ändå inte har några storslagna planer." Jag fick det stora nöjet att träffa tjejerna för en tepaus med massor av hälsoprat. Kanske inte världens bästa kvalité på videon men det är ändå innehållet som är det viktiga och den är helt klart värd att titta på. Och för dig som missade Stigs krönika förra gången eller behöver färska upp minnet något, så kommer den här.

Comments

comments

Lisa Sjödahl

Chefredaktör

Välkommen till Blogozine – En plattform som tar ställning och gör skillnad. Vårt Magazine finns för att inspirera alla våra läsare att tro på sig själva och nå sina mål och drömmar. Allt innehåll är skapat av redaktörerna i våra olika vertikaler: Mode, skönhet, Musik, Wellness, Inredning samt Livsstil. Vi vill uppmuntra våra läsare att i alla lägen ha ett öppet sinne och stötta sina medmänniskor. Vi tror nämligen på att vi får det vi ger. Framförallt är Blogozine en plattform som vill publicera – Din historia – På Ditt sätt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>