Hälsosamma och Ekologiska produkter för hösten!

Varje vecka tipsar vi om bra produkter i butik just nu och denna vecka har vi valt ut fräscha produkter som passar för den medvetna, hälsosamma, aktiva och sinnliga personen som gärna använder ekologiska och skandinaviska produkter. Skönhetsmissen Yvonne Ryding har en fantastisk serie för ansikte och hudvård. Holistics tillskott skapar starka och uthålliga kroppar medan CO Gerd är en norrländsk favorit i duschen.  

Comments

comments

Lisa Sjödahl

Chefredaktör

Välkommen till Blogozine – En plattform som tar ställning och gör skillnad. Vårt Magazine finns för att inspirera alla våra läsare att tro på sig själva och nå sina mål och drömmar. Allt innehåll är skapat av redaktörerna i våra olika vertikaler: Mode, skönhet, Musik, Wellness, Inredning samt Livsstil. Vi vill uppmuntra våra läsare att i alla lägen ha ett öppet sinne och stötta sina medmänniskor. Vi tror nämligen på att vi får det vi ger. Framförallt är Blogozine en plattform som vill publicera – Din historia – På Ditt sätt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>