Nathalie Söderqvist / actress

Invigning av Dramatenterrassen

The beautiful view from Dramatenterrassen.

The beautiful view from Dramatenterrassen.

Den 9 maj var det officiell invigning av Dramatenterrassen. Vi bjöds på dryck och utsökta tilltugg i form av pulled pork sliders, caesarsallad och panna cotta samt ett fantastiskt väder. Det här kommer definitivt bli ett av sommar-Stockholms bästa häng. Utsikten, byggnaden, atmosfären - det kan inte bli mer rätt!

___________________________________________________________________________

On May 9th I attended the official opening of Dramatenterrassen, located at the balcony of the Royal Dramatic Theatre in Stockholm. We were treated with drinks and delicious hors d'oevres like pulled pork sliders, caesar salad and panna cotta, as well as a fantastic weather. This will definitely be one of  Stockholm's places to be this summer. The view, the building, the atmosphere - it can't be better!  
A lot of people had come to celebrate the opening.

A lot of people had come to celebrate the opening.

 
The bar.

The bar.

 
Dramatenterrassen.

Dramatenterrassen.

 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *