Nathalie Söderqvist / actress

Glengarry Glen Ross

On set shooting a scene from Glengarry Glen Ross.

On set shooting a scene from Glengarry Glen Ross.

 

I veckan var jag på USC och filmade en scen ur Glengarry Glen Ross. Innan själva filmdagen hade vi repat scenen inför klassen och deras professor som en del i regissörens utbildning. Glengarry Glen Ross är en pjäs skriven av David Mamet, men den har även filmatiserats (1992). I originalet är karaktärerna i scenen vi gjorde män; min roll, James/Jamie Lingk, spelades av Jonathan Pryce. Inspelningen gick väldigt smidigt och var över alldeles för fort. Om någon vecka får vi se resultatet.

_________________________________________________________________________________

This past week I was at USC to film a scene from Glengarry Glen Ross. Before the actual filming we had rehearsed the scene in front of the class and their professor as a part of the director’s education. Glengarry Glen Ross is a play written by David Mamet, but it has also been made into a film version (1992). In the original screen play all characters in the scene we did were men; my role, James/Jamie Lingk, was played by Jonathan Pryce. The shoot went very smoothly and was over way to fast. In a week or two the scene will be edited and ready to watch.

 

The actors, Stephanie, Nathalie, Stefanie and Tiffany, and the director Ante.

The actors, Stephanie, Nathalie, Stefanie and Tiffany, and the director Ante.

 

The team is setting up the camera for Stephanie's shot.

The team is setting up the camera for Stephanie’s shot.

 

The last shot of the day.

Preparations for the last shot of the day.

 

Happy ladies after a fun day of filming.

Happy ladies after a fun day of filming.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *