Nathalie Söderqvist / actress

Filminspelning på Barnsdall Art Park

The whole film team of the day: writers and producers Sue and Greg, and actor Sean.

The whole film team of the day: writers and producers Sue and Greg, and actor Sean.

  I förra veckan hade jag min första inspelningsdag på kortfilmen Spin Cycle. Vi filmade på några olika platser i Los Feliz, bland annat i Barnsdall Art Park. Där finns arkitekten Frank Lloyd Wrights första Los Angeles-byggnad, Hollyhock House, som stod färdig 1921. Huset är döpt efter Aline Barnsdalls favoritblomma, stockrosen, och temat går igen på väggar, vid taklinjen och på pelare. Förutom Hollyhock House gillade jag också tallparken väldigt mycket och utsikten mot Griffith Park och resten av LA.

_________________________________________________________________________________

Last week I had my first day on the short film Spin Cycle. We filmed on several locations around Los Feliz, among others at Barnsall Art Park. I hadn't heard of the park before, but I was thrilled to visit it. Mainly because architect Frank Lloyd Wright's first Los Angeles project was built here in 1921. It's called Hollyhock House, named after Aline Barndall's favorite flower. The flower is incorporated in the building on walls, the roofline and column planters. In addition to Hollyhock House, I also liked the pine tree garden very much as well as the view towards Griffith Park and the rest of LA.  
Hollyhock House, designed by Frank Lloyd Wright. with the hollyhock represented on the wall.

Hollyhock House, designed by Frank Lloyd Wright. with the hollyhock represented on the wall.

 
Me and my co-star Sean, who plays my boyfriend, in the pine tree garden.

Me and my co-star Sean, who plays my boyfriend, in the pine tree garden.

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *