MOST WANTED 14 OKTOBER 2013 – ANTON HYSÉN ÄR HETAST I BLOGGOSFÄREN

MOST WANTED 14 OKTOBER 2013 – ANTON HYSÉN ÄR HETAST I BLOGGOSFÄREN

Anton Hysén, den där 22-åriga fotbollsspelaren, född i Liverpool och känd över hela vårt jordklot sen han våren 2011 kom ut ur garderoben som en av de första öppet homosexuella fotbollsspelare någonsin. Det är alltid beundransvärt med människor som går sin egen väg och på samma gång danar väg för kärlek, jämlikhet och respekt. Son till Glenn Hysén har han passande nog spelat fotboll i hela sitt liv. För tillfället bor i denna trevliga hunk i den glada staden Göteborg. Han har vunnit Let’s Dance och nu är han aktuell med konstutställningen ‘’ KOM IN I GARDEROBEN’’ som visas under oktober på MOOD Stockholm. Anton har tagit hela Sverige och hela världen med storm med sin go’a göteborska, sitt strålande humör och sin självsäkerhet. Så för oss är det självklart, finns det ingen tvekan om varför vi valt just honom till dagens MOST WANTED. Vi får aldrig nog av Anton Hysén!

img_3554

 Med sina personliga favoriter från garderobsinstallationen på MOOD Stockholm

Most Wanted 14 Oktober 2013 – Anton Hysén

Vad tycker du mest om med dig själv?

Min personlighet, jag är en öppen och social och skön kille.

Finns det någon missuppfattning som folk ofta har om dig?

Ja, jag får alltid höra att bara för att folk vet vem jag är så tror dom att jag är ytlig och divig och ser ner på folk.

Vad är du mest nöjd över att du uppnått hittills i din karriär?

Ja du, jag skulle vilja komma längre i fotbollen men jag är väldigt nöjd med så långt jag kommit hittills. Att jag kom ut som homosexuell inom fotbolls-Sverige det är jag nog mest nöjd över och har uppnått väldigt mycket. Jag har fått jobb i “livet”, mognat

Finns det något i din karriär du önskar att du gjort annorlunda?

Nej, nu är jag inne i underhållningsbranschen samt fotbollen och det är det jag vill göra i framtiden. Jag skulle inte tacka nej till att ha en egen show

Vad var din största dröm som barn?

Min största dröm var att bli den största sångaren, show-artisten, skådisen och fotbollsspelaren. Michael Jackson var min största förebild som barn. 

om du får välja vem som helst, levande eller död för en middag, vem skulle det vara?

 Michael Jackson, Steven Gerrard hade jag valt absolut sen en cool brud också, hmm… Rihanna eller Miley Cyrus som gått ifrån en country artist till att blivit helt crazy på bara några månader. Dom hade jag valt, det hade blivit intressant.

Vilket personlighetsdrag är viktigast hos en partner?

Självsäkerhet och humor, det spelar ingen roll hur snygg du är,  saknar du humor och karaktär så kommer det aldrig fungera.

Vad är det bästa med att vara du?

Jag är öppen, omtänksam och får träffa så himla mycket människor. Det är så himla ballt!

Se mer av Anton Hysén HÄR!

Skärmavbild 2013-10-06 kl. 22.15.24

Comments

comments

Lisa Sjödahl

Chefredaktör

Välkommen till Blogozine - En plattform som tar ställning och gör skillnad. Vårt Magazine finns för att inspirera alla våra läsare att tro på sig själva och nå sina mål och drömmar. Allt innehåll är skapat av redaktörerna i våra olika vertikaler: Mode, skönhet, Musik, Wellness, Inredning samt Livsstil. Vi vill uppmuntra våra läsare att i alla lägen ha ett öppet sinne och stötta sina medmänniskor. Vi tror nämligen på att vi får det vi ger. Framförallt är Blogozine en plattform som vill publicera - Din historia - På Ditt sätt.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>