Mimmi Rosendahl

Ännu ett projekt

Man brukar säga att vi kreativa människor att duktiga på att påbörja projekt, men sämre på att avsluta dem. Det är något som stämmer in väldigt bra på mig. Jag tycker om att ha många saker och planer på gång. Oftast rinner 50 % av dem ut i sanden för att jag tappar intresset eller hittar något nytt, intressant att göra. När jag dock går in för ett projekt jag påbörjat gör jag det med motivationen att bli världsbäst. Det är allt eller inget. Halvfart går jag inte igång på. Om jag sedan inser att jag inte kan bli världsbäst, då slutar jag oftast. Som t.ex baletten. Jag skulle dansa tåspets och allt, men insåg tillslut att jag som 22-åring inte skulle hinna bli så mycket bättre. De flesta dansare var redan pensionerade vid samma ålder som jag när jag började. Men musik däremot, är något jag faktiskt kan. Åtminstone kan jag sjunga. Utöver sången tar jag pianolektioner ibland, lär mig spela gitarr på egen hand, och nu, idag, ska jag för första gången ha en orgellektion! Kyrkorgel. Det ska bli så roligt! Vem vet, om några år kanske jag spelar på ditt bröllop?

orgel_im_st-_stephansdom-passau

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *