Mimmi Rosendahl

Vikarierande kyrkomusiker

Idag är jag uppe i ottan, lördag till trots. Jag har lite utcheckningar på mitt vanliga jobb, så jag ska vara där i några timmar, sedan ska jag för första gången någonsin agera kyrkomusiker! Jag ska spela och sjunga på ett dop. Inte orgel, för det kan jag inte (än…men jag har planer på att lära mig), så jag ska spela två psalmer på piano, samt två sånger som föräldrarna till barnet önskade. Jag är lite nervös. Jag kan spela brukspiano, men det är sången som är mitt huvudinstrument, och ska jag spela på något annat instrument än mina stämband blir jag lite extra hispig. Men det ska verkligen bli jättekul, jag har ju en liten plan på att eventuellt utbilda mig till kyrkomusiker, så det blir spännande att prova på!

För övrigt har planerna på inspelning av min egen musik dragit igång på riktigt! Nu ska vi snart börja repa och bygga låtarna, och sedan flytta in i studion. Jag längtar verkligen efter slutresultatet, redan!

Jag önskar er alla en härlig helg!

14269525_10154101856024735_460310950_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *