Mimmi Rosendahl

Merry Christmas!

Julafton igår blev jättemysig. Jag firade jul tillsammans med familjen hemma hos oss, men istället för traditionell julmat åt vi kalkon, som man gör på Thanksgiving, och bubbel istället för glögg. Jag har ätit så mycket julbord på jobbet den senaste månaden så det var bra tycker jag. Känns inte lika tungt i magen som all julmat och julgodis brukar göra.

Efter maten var det julklappsöppning. I år valde jag att istället för att köpa onödiga saker, skänka mina pengar till välgörenhet. Det känns mycket bättre i hjärtat att ge till de som verkligen behöver än att stressa ihjäl mig för att komma på något att köpa till mamma och pappa som redan har allt!

Lite senare på eftermiddagen sjöng jag på julbönen i kyrkan. Det gick bra. Jag älskar att vara i kyrkan på julen, det är något speciellt med det. Som sångerska har jag absolut ingenting emot att jobba när andra är jullediga!

Nu i dagarna ska vi äta släktmiddag, det blir lite fest för en vän som fyller år, shopping och på söndag åker jag till Skåne för att fira nyår med min pojkvän!

God fortsättning!

DSC_0021

10872417_10204405739036180_1499030678_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *