Mimmi Rosendahl

Talarkväll med Jessica Rosencrantz

Hej allihop,

idag har jag jobbat på Utsikten Meetings för åttonde dagen i rad så jag är ganska trött. Men jag trivs verkligen med det jobbet för det finns alltid något att göra och det blir aldrig monotont. I förra veckan och i helgen hade vi jättemycket folk på hotellet men idag var det jättelugnt. Då passade vi på att julpynta och göra fint inför julen som nalkas.

Om en halvtimme ska jag iväg på talarkväll med Jessica Rosencrantz tillsammans med MUF. Efter detta kaosval känner jag att jag vill engagera mig mer politiskt, och jag har i många år varit medlem i Moderata ungdomsförbundet, men nu känner jag att jag vill bli mer aktiv och faktiskt vara med och påverka. Jag visste inte riktigt vilken ände jag skulle börja i, så denna kväll klarar säkert upp ett och annat frågetecken.

Då jag jobbar heltid, har sångjobb, tränar mycket samt har en pojkvän i Göteborg så blir det dock inte speciellt mycket tid över för annat. Men att vara lite aktiv är iallafall bättre än inget! Förhoppningsvis lugnar det ned sig lite efter årsskiftet. Det är så fantastiskt egentligen att man bor i Sverige och att man har många möjligheter att påverka och rätten att rösta. Jag tycker att det är varje persons skyldighet att faktiskt utnyttja den rätten. Om man inte vet vart man står politiskt är det bättre att rösta blankt än att inte rösta alls. En anledning till att jag vill bli mer aktiv är för att jag vill lära mig mer om politiken och därav verkligen kunna stå för vad jag tycker i olika frågor.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan!

bild (38)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *