Mikaela Samuelsson

SÖNDAG- SLAPPDAG

Igår körde jag, Linnea och några andra godingar från jobbet lite aw i vårsolen efter jobbet, det blev två glas rosé. Jag och Linnea åkte hem till henne för att käka och göra oss i ordning för kvällens festligheter, Jag hinner knappt utanför ytterdörren innan jag har snubblat och rivit sönder en bit längst ner på mina byxor samtidigt som vi mitt i all stress ska springa till bussen i höga klackskor.. När vi nästan är framme så faceplantar jag i stentrappan, brister ut i gapskratt och fortsätter mot bussen. Redan där var jag osäker på om det ens fanns en mening för mig att gå ut, haha! Det blev en hyffsat tidig kväll för mig och idag jobbade jag från 12-17:30, en riktigt rolig jobbdag.

11129258_10152731665162111_8739552344916275171_n
Efter jobbet åkte jag hem för att steka hamburgare till middag för att sedan poppa popcorn och bädda ner mig i soffan för en film, har dock inte blivit någon film än, har inte kommit på något jag vill se 😉 Men tänkte att jag skulle göra det efter detta inläget.

Imorgon är jag ledig, då tänkte jag boka ett pass på world Class och köra, har inte bestämt vad för pass än, men tänkte ringa imorgon och kolla vad som finns osv. Hoppas ni haft en bra helg och har en mysig kväll♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *