Mikaela Samuelsson

SJUKSTUGA HÄR

I onsdags åkte jag & Linnea hem till Erik där vi sjöng lite och hade oss, så himla kul & framför allt så är det två otroligt underbara människor 🙂 Efter det så blev det en spontanare till Langolo där vi mötte upp Samir, Jonas, fredrik och några fler, sedan åkte vi vidare till Café Opera där det var ”finest awards” men vi skippade själva galan och kom hit till festen! Det var så sjukt roligt jag skrattade hela kvällen & framförallt så skrattar jag alltid extremt mycket med Linnea, vi är även kollegor så det blir en hel del skratt & mycket fnitter även på jobbet. En hellyckad kväll!

Jag och linnea fann varandra på slutaudition i idol, vi satt i samma rum där vi skulle få ”domen” av Bard ifall vårat rum hade gått vidare eller inte & när han kommer in och säger att vi gått vidare så tar vi varandras hand och springer ut till resten av alla dom som också gått vidare med världens lyckorus innan vi ens visste varandras namn, så fint!

Igår åkte jag och Linnea hem till henne efter jobbet och lagade tacos och kollade på en film. Det var jätte mysigt, vi han dock inte kolla klart på filmen, jag kände mig redan då lite krasslig och behövde komma hem hyfsat i tid för att få lite sömn. Men imorse när jag vaknade vid 06:30 så mådde jag ännu sämre, vaknade med extrem halsont & huvudvärk & var varm så jag fick sjukanmäla mig i morse.. lite tråkigt men så är det ibland.Pepsi_Max_Bottle_53847c261ac34

När man är sjuk så får man passa på att unna sig, eller? Jag har så ont i halsen så det känns bättre med glass, undra varför ;)?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *