Mikaela Samuelsson

HITTA TILLBAKA TILL RUTINERNA

Innan jag tog mitt pick & pack och drog till storstaden så hade jag äntligen kommit igång med träningen igen & fått ordning på min kost. Jag blev bättre på att få rutin & åt regelbundet. Men sen jag varit i storstaden har det varit en otroligt stor omställning för mig så min kost & träning har fått vara lite lidande för det. Jag har varit sjuk, förskyld & bedrövlig, något som har hållit i sig länge. Andra veckan åkte jag till Örnsköldsvik & fortsatte min feber & förskylning där. När jag kom tillbaka till storstaden igen så var jag fortfarande inte frisk, sedan har det gått upp & ner hela tiden. Igår morse kände jag mig fortfarande inte helt pigg & fortsatte att små äta & tycka synd om mig själv. Men nu när jag mår mycket bättre så har jag nu bestämt att sätta punkt för allt skräp. Jag känner hur det kryper i benen på mig av en massa energi som jag måste göra mig av med. Det skulle ju t.ex se ut ungefär såhär:

* Starta dagen med en ordentlig frukost. Antingen gröt, kvarg med frukt eller äggröra.
(för att öka förbränningen ytterligare så skulle jag kunna ta en promenad innan frukosten)

* Ta en powerwalk/promenad på en halvtimme
(efter frukosten & innan lunchen är det skönt att gå en rask promenad på ungefär en halvtimme. Det största misstaget som jag & säkert många andra också gör är att börja alldeles för hårt. Då blir det inte hållbart i längden. Jag ska försöka att ta det försiktigt & få in träningen som en rutin igen)

* Försöka att äta lunch regelbundet varjedag så att jag håller tiderna & rutinerna
Att ha rutin är något av mina största svagheter, tyvärr.. så det måste jag verkligen få ordning på.

* Målet är att hinna med ett träningspass, gruppträning eller ett pass på gymmet.
Det finns ju inget bättre än när man väl är där & kan ta ut sig för att sedan fylla på med ny energi. Man känner sig frisk & stark! den känslan saknar jag extremt.

* Fyll på med en ordentlig middag.
Mat smakar aldrig så gott som när man är slutkörd & hungrig! 

Så just precis nu ska jag ta mig en powerwalk! Det blir min första promenad genom storstaden. Det kan ju faktiskt vara en riktigt bra grej eftersom jag får en rundtur på köpet som leder till att jag kanske kommer att hitta lättare. Det är ju så stort här & allt ser ungefär likadant ut 😉

Om jag ska sammanfatta detta röriga morgon inlägg så vill jag komma iform igen & få in det i min vardag!
IMG_0751
IMG_0757
IMG_0744

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *