Mikaela Samuelsson

Do you wanna be my Valentine?

Idag är det alla hjärtans dag. det kan ingen människa ha missat va?
Jag vet egentligen inte riktigt vad jag tycker om denna dagen, men jag vet iallafall att om jag hade haft pojkvän så hade jag haft en helt annan syn på denna dag. Jag tycker dock att man ska uppvakta & anstränga sig med något speciellt iallafall någon gång i månaden för sin partner, för att fortsätta att hålla den där ”ny kärleken” vid liv. För det tycker jag är det bästa som finns, känslan av att vara nykär & att det är ömsesidigt, man blir ju helt euforisk!

Samtidigt är jag lite rädd för sånt här, risken är ju ganska stor att man själv hypar upp en ”hög tid” eller vad man nu ska kalla det och sedan blir besviken för att partnern inte alls tycker att det är så speciellt viktigt. Men det handlar ju egentligen inte om det. För om jag som partner inte hade tyckt att alla hjärtans dag är så viktigt för mig & att det inte spelar så stor roll, så handlar det om att man får ställa upp för den andre om man vet att det betyder mycket för sin partner. Det är det kärlek handlar om, man kan inte vara för egoistisk utan man får ge och ta. Så tänk på det, bara för att du själv kanske inte är så noga med vissa saker så finns det alltid dom i din omgivning som det är jätte viktigt för!

Idag ska jag & shishi fira alla hjärtans dag, vi ska laga något gott att äta (har hört att hon har pratat lite om lax och det är ju inte fel) sedan ska vi lyxa till det lite inför Melodifetsivalen & sedan ska vi båda två jobba faktiskt, jag ska jobba från 22.30-05.30 så jag borde väl egentligen sova lite middag, men jag kommer antagligen inte att ha någon ro i kroppen att kunna göra det!

Hoppas ni får en mysig dag med era nära & käraIMG_0007

1 kommentar

  1. Alvis

    Hej! Vilken jättefin och läsvärd blogg du har, Verkligen! 🙂

    Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.

    Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? KOLLA GÄRNA!!

    Ha en bra dag, Kram! ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *