Mikaela Samuelsson

Pappersarbete & fotografering

  Hej på er!

Gjorde en väldigt enkel frukost idag, men gud så gott det var! Har varit förskyld nu ett tag & det har resulterat till lite skräpmat eftersom man är så ynklig då, men imorse gjorde jag havregrynsgröt & te. Det smakade så himla gott & kändes så bra i magen, hade nästan glömt hur bra mat smakar 😉 haha!

Idag rinner näsan fortfarande & jag hostar näst intill ut mina lungor, men jag har trots allt viktiga saker som jag måste få gjort idag, det är deadline så jag får helt enkelt skrapa ihop alla krafter jag bara har & hoppas att min förskyldning inte lyser igenom allt för mycket.

Det viktigaste jag måste få gjort är att besvara ett formulär med frågor samt att jag ska välja ut fem av frågorna att besvara i en video och sjunga en bit på en låt, men jag funderar på om jag ska sjunga en bit av två låtar så att jag verkligen får visat vad jag kan, som ska skickas till LA. Samtidigt är jag ju helt genom förskyld så jag vet inte riktigt hur det här ska gå.. vill ju att det ska låta så bra det bara kan låta.. men som sagt, det ska helst in idag så jag har ju inte så mycket alternativ eller så mycket tid att spela på.

Senare idag ska jag vara med på en fotografering för en ny lite lyxigare bar – Kristallen. Är inte helt hundra på vart den ligger eftersom jag fortfarande är lite utav en yr höna här i storstaden, men det börjar faktiskt bli mycket bättre. Jag ska komma festklädd & det känns väl lite speciellt eftersom det är iprincip allt jag vet! men jag kommer att uppdatera er med om det senare.

sköt om er sålänge!
IMG_9817.JPG
En bild från förra helgen på mig och min queen <3

1 kommentar

  1. Lisa Sjödahl

    Snyggt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *