Okategoriserade

Ensam är stark

Första fredagen på länge jag längtat efter, nu kan jag faktiskt längta efter helgen nu när jag börjat skolan, helgerna har återigen blivit heliga, och det ska vara så skönt att få kvalitets tid med min fina son. 

Jag trivs så bra i skolan, alla mina klasskamrater är så trevliga och välkomnande, jag har en super bra magkänsla inför detta! Jag längtar liksom tills på måndag så jag får träffa alla igen, kan ni fatta? Detta är så stort för mig. 

Jag skulle ta upp en sak med er igår, angående min relation status. Jag och P är inte tillsammans längre, det här kommer nog som en chock för er då vi verkar haft det super bra? 

Ja vi har haft underbara stunder, och han har varit så fin med Nathan och det har fyllt mitt hjärta och själ med så mycket lycka. Men jag har inte mått så bra på sistone pågrund av lite olika omständigheter, och att det skett mycket förändring i mitt liv, som har utlöst mycket stress, vilket har resulterat i dåligt temperament. Vi har alltså bråkat MYCKET, och det funkar inte, speciellt inte när det lever ett barn bland oss. 

Han har alltså flyttat ut. Vad som händer härnäst? Jag vet inte. Jag kommer fokusera på min skolgång, på mitt barn och att vara självständig. Jag har klarat livet som ensamstående förut och jag kommer att klara det igen. 

Jag är stark, jag har fantastiska vänner och familj, min framtid ser ljus ut och jag kommer gå vidare ifrån detta. Det är jag övertygad om. 

  
Jag är bjuden hem till min vänner Emma & Niklas ikväll på en liten tillställning med tilltugg och drinkar. Ska bli super roligt, en skål för mitt nya fantastiska liv står på schemat. 

Nathan kommer vara i trygga händer hos Pontus mamma. Hon är super fin med honom, och munchkin trivs hos henne!

Vi hörs lite senare! Puss 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply