Drottning Silvia Konung Carl XVI Gustaf Kronprinsessan Victoria Prins Alexander Prins Carl Philip Prins Daniel Prins Nicolas Prins Oscar Prinsessan Estelle Prinsessan Leonore Prinsessan Madeleine Prinsessan Sofia Svenska Kungahuset

Sommar på Solliden!

En gammal tradition har återupptagits - eller ja, vi hoppas i alla fall att det kommer att bli en tradition igen - kungafamiljens sommarfotografering på Solliden. Alla var där: kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia; kronprinsessan Victoria och prins Daniel med Estelle och Oscar; prins Carl Philip och prinsessan Sofia med lille Alexander; prinsessan Madeleine och Chris O'Neill med Leonore (som för övrigt var tämligen busig och hellre ville springa omkring) och Nicolas. Alla verkade ha kommit överens om klädsel i den vit-blå färgskalan utom drottning som elegant bröt av i en rosa jacka. Vi håller tummarna för flera sommarfotograferingar! Foto: Stella Pictures

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply