Chris O'Neill Drottning Silvia Konung Carl XVI Gustaf Kronprinsessan Victoria Prins Carl Philip Prins Daniel Prins Oscar Prinsessan Estelle Prinsessan Madeleine Prinsessan Sofia Svenska Kungahuset

Kronprinsessan Victorias födelsedag

Som vanligt firades vår kronprinsessa ordentligt på födelsedagen! Först på Solliden där många hade samlats för att gratulera och lämna små gåvor, och senare på kvällen var det dags för hyllningsprogrammet i Borgholm, med bland annat Frans och Charlotte Perrelli på scenen. På Solliden deltog, förutom Victoria själv, kung Carl Gustaf och drottning Silvia, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar. På kvällen fick prins Oscar stanna hemma, medan storasyster Estelle fick göra debut i publiken. Dessutom deltog förstås prins Carl Philip, prinsessan Sofia, prinsessan Madeleine och Chris O'Neill. Årets Victoriastipendiat var Henrik Lundqvist. Foto: Stella Pictures

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply