Hälsa Utbildning

3 tips som ger mer lycka!

Visste du att det startar en ny omgång av Hälso och livsstilscoach utbildningen den 29 januari? Där får du lära dig att sätta din grund och hitta det som gör att du blir ditt bästa jag. Dessutom så kan du hjälpa andra efter att du gått utbildningen! Är du nyfiken och vill ställa frågor och veta mer om utbildningen, så boka gärna upp dig på ett webbinar där jag går igenom upplägget och där du kan ställa frågor till mig och tidigare deltagare. Klicka här för att anmäla dig till webbinariet!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Malin
  12 februari, 2018 at 6:24 e m

  Hej Johanna!
  Du skriver så bra och lättförståeligt om hälsa och kost. Jag har lärt mig mycket.
  Men hur ser du på detta? Har du läst den här artikeln? (Med tanke på broccoli, soja mm.)

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/kosten-paverkar-risk-for-cancerspridning

  Känns oroande och trist, då jag verkligen gillar broccoli speciellt.
  Mvh Malin

  • Reply
   Johanna Bjurström
   27 februari, 2018 at 10:29 f m

   Hej Malin

   Tack snälla för dina fina ord! Om du vill ha ännu mer så kan du prenumerera på mina nyhetsbrev. Gå in på http://www.johannabjurtsrom.se så kan du anmäla dig där. Då får du hälsa varje torsdag på din mail 🙂

   Det kommer ständigt ny forskning och så klart skall man titta på den men också vara kritiskt. Det du skall tänka på är att det är en sjuk kropp de pratar om. Du får inte cancer av att äta broccoli, utan tvärt om . Den har otroligt hög andel antioxidanter och näring som också skyddar dina celler från att bli sjuka. Det är när du är sjuk du bör undvika denna maten. Men då skulle jag i första hand undvika animaliska produkter då det finns mycket mer av aminosyran asparagin i dessa livsmedel. Broccoli har andra ämnen som också skyddar, medans kött är försurande och skapar mer inflammationer i din kropp också. Är du inte sjuk så ät hur mycket broccoli du vill tycker jag 🙂

   Ha en fin dag och tack för att du läser mina inlägg!

   Varma hälsningar
   Johanna

  Leave a Reply