Hälsa Livet som Johanna

Blir varm i hjärtat!

Klassen i Stockholm 2015

Nu har den första klassen gått ut och alla klarade sin examen! Så kul att få inspirera och dela det jag brinner för och kan till er!

Så här säger Petra som gick ut i Stockholm:

”Utbildningen till Hälso och Livsstilscoach har gett mig en helhet som hudterapeut! Att förstå insidan gör att jag kan hjälpa mina kunder på ett djupare plan! Resultaten blir fantastiska! Kan varmt rekommendera Johannas utbildning 💚Energin och kunskapen du får när du läser till Hälso och Livsstilscoach är fantastisk! Tacksam att få haft möjligheten att träffa Johanna och varit del i hennes utbildning!💚”

Petra Nilsson, Hudterapeut och numera auktoriserad Hälso och livsstilscoach!

Blir så varm i hjärtat och det är just det här jag brinner så för, att inspirera och hjälpa andra hitta sin dröm och lycka!

Så gulliga elever som bjöd på Raw tårta och en fin orkidé, med ett underbart kort, som gör att jag smälter!

Tackkort från klassen

Jag kommer att sakna dessa underbara elever! Jag har även en klass som tar examen i januari i Göteborg. Skall verkligen bli spännande att få fler Hälso -och livsstilscoacher där ute!

Jag startar nya klasser i januari och du är välkommen att höra av dig till kontakt@johannabjurstrom.se Dit kan du maila om du har frågor om utbildningen och för anmälan. Du kan även läsa mer på www.johannabjurstrom.se/academy

Kram
Johanna

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply