Hälsa

Världens bästa jobb

Jag har verkligen världens bästa jobb som dessutom är min största hobby. Jag brinner verkligen för det jag gör!

Att få jobba med träning, näring och att få människor dagligen att bli bättre och hitta sin egna livsstil är så inspirerande! De får bl.a mer energi, bättre mage eller känner sig mer starka med ökad livskraft. Att se att jag kan påverka människor när de växer i sin nya livsstil gör att jag älskar mitt yrke ännu mer! Tack alla ni som varit med i mina program.

Det jag gillar mest med mitt jobb är nog variationen av allt jag gör. Jag driver mitt egna och varje dag är det olika saker som jag jobbar med. Ett av mina senaste projekt är en utbildning till hälsocoach som börjar till hösten. Efter utbildningen har du kunskaper som gör att du skall kunna inspirera andra att ändra sin livsstil till en bättre hälsa. Så nu sitter jag och knåpar ihop utbildningen och den kommer bli så bra! 🙂 Du kan läsa mer här om utbildningen: www.johannabjurstrom.se

Ett av de jobb jag gör är att undervisa i näringslära för Erica Palmcrantz Aziz elever som läser till certifierad Raw Life Educator. Den är en utbildning för dig som vill ha mer kunskap om rawfood och inspirera vidare i raw food på det sätt som man gillar bäst; exempelvis som föreläsare, raw food kreatör eller raw food kock och mycket mer.

IMG_0983

Jag har fått äran att undervisa i näring sedan 2 år tillbaks hos Erica och det är alltid så kul att komma ner till Solhälla kursgård där de håller till utanför Göteborg.

Jag fick som vanligt en underbar lunch med massa raw godsaker och jag är verkligen glad över att få möjligheten att komma dit och inspireras av alla härliga färger på maten och smakupplevelser och inte minst alla elever som verkligen brinner för detta!

Jag föreläser i 3 h men det går alltid över tiden då det kommer så mycket frågor och jag kan inte heller sluta prata om detta ämne så jag bara maler på! 🙂

IMG_0996

IMG_0992

Jag åkte från Solhälla i lördags och hem till Stockholm med ett leende och massa kärlek till världens bästa jobb!

Önskade att alla kunde ha samma möjlighet att få jobba med det som de brinner för!

Kram
Johanna

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply