Modell

Casting

På väg till en casting för en reklamfilm för en stor matkedja i Europa. Jag har nu suttit ute i solen och väntat en stund på att få komma in. Det är alltid lite pirrigt att få provfilma för man vet aldrig riktigt vad man skall få göra innan man kommer in.

Väl inne för filmning så fick jag göra några Yoga moves och spela lite rollspel, men det är något jag verkligen gillar så hoppas att det blir jag! 🙂

Rollen är en ytterligare mamma roll likt i Viasat reklamen där jag också spelar mamma. Om jag blir vald, bär det av till Bukarest i juli för inspelning. Hoppas hoppas! 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jessica E
  3 juli, 2015 at 7:33 f m

  Gör du enbart reklam/jobbar för matkedjor som för Raw-food eller hur tänker du kring det? Du säger att du har valt bort kött då du inte vill äta kött med antibiotika och hormoner och det är ju just utanför Sverige tex övriga lände i Europa som dessa är tillåtna vid djuruppfödning…. I Sverige är det inte tillåtet varken med GMO-foder, rutinmässig antibiotika (ges vid konstaterad sjukdom och sedan är det karenstid innan slakt eller mjölk kan levereras) eller hormoner..

  • Reply
   Johanna Bjurström
   3 juli, 2015 at 1:35 e m

   Hej Jessica
   En mycket bra fråga och något jag hade tänkt att ta upp framöver i min blogg. Jag är alltid väldigt noga med vilka jag gör modelluppdrag för, då det är som du säger en mycket viktig fråga för mig. Jag kollar upp så mycket jag bara kan innan jag tackar ja för casting eller jobb. Jag har tackat nej till ex Cider och Fun lite saft reklam då jag absolut inte kan stå bakom detta. Även när det gäller andra saker som läkemedel eller kosttillskott där det kan finnas mycket från GMO industrin också så som att se till att jag inte har aktier eller andra värdepapper som jag placerat i, som jag inte vill stödja. Jag synar hela tiden omvärlden men tyvärr är det svårt och krävande och ibland kan det hända att jag missar något, men mitt mål och strävan är att vara så vaken och kämpande glad till en bättre värld!

  Leave a Reply