Uncategorized

Gårdagen i Gbg

Igår äventyra vi runt i Gbg haha som vanligt. Ni som följer mig på snap (jjasmiineg) har nog sett hur mycket vi vandrar runt. Göteborg är så mycket mer mysigt än Sthlm. Dom har liksom stora parker mitt inne i stan med skogar typ haha jag älskar de! Promenera runt är så cooosy! 

Igår vad vi iallafall hundvakt åt fina Nala så vi tog ut henne på en lång promenad i Slottskogen. Efter det åt vi livets sushi i solen. Asså kan vi diskutera om hur bra väder vi har och de är september snart oktober?! Wtf!! … Har dock åkt på min första höst förkylning så lite kyligt börjar de bli ute nu.. bläää! 

Idag ska jag och bae gå och kolla på en lägenhet som vi förmodligen kommer flytta till här i Gbg. Sen kanske jag åker till Sthlm. Ikväll eller imorgon bitti för då är de dags för ett nytt avsnitt utav studio paradise! Och jag ska leda programmet denna veckan för att anty inte kan.. så är liiiite nervös men de kommer säkert gå svin bra 🙂 

P&K

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply