Uncategorized

Honor

HEY darls! Jag har just fått hem min sprillans nya mobil telefon honor! Honor är ett varumärke utav Huawei för er som inte vet det. Jag måste säga att jag är helt kär i den, designen är sååååå snygg!! Och så är mobilen super enkel att använda. 

Designen är gjord utav glas och det gör att den refelekterar as ballt i ljuset! Verkligen så snyggt. Jag är ju även lite utav ett freak när det kommer till en bra kamera så man kan ta snygga selfies, och denna mobilen har en riktigt schysst kamera som tar bra bilder! Och löjligt snygga selfies 😉 

Honor har även 3D fingeravtryck vilket gör de så snabbt och enkelt som möjligt att öppna upp sin telefon. 

Och typ det viktigaste!! Mobilen har snabbladdningsteknik vilket gör att den laddar snabbt så man kan springa iväg på sina äventyr utan att vara orolig över att mobilen ska dö! Hur Nice?

I samarbete med Huawei

 www.honor.se

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Marika
  september 15, 2016 at 12:56 e m

  Hej Jasmine! Vi ska göra ett resereportage inför nästa nummer och undrar om du är intresserad av att dela med dig av en egen resa du gjort? Om det låter intressant så maila reporter@veckorevyn.com ! MVH Marika, VeckoRevyn

 • Reply
  Joy Malou Schubert
  september 21, 2016 at 12:36 e m

  Jasmine! vad använder du för läppenna i studio paradise avsnitt 3? så fint! älskar din look ❤️ hoppas du svarar eller nämner det någonstans? ?

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   september 23, 2016 at 11:34 f m

   Whirl från Mac ??❤️

  Leave a Reply