Uncategorized

Seriöst?

Jag måste bara skriva av en mig om en sak som har stört mig. Asså jag älskar mitt liv som offentlig oftast, för att alla är så underbara för de mesta emot en. Jag bryr mig inte om nån skriver att jag är ful för att nät hata är bara fegt och de kommer alltid från nån som inte ens vågar skriva sitt egna namn.. Haha börjar faktiskt garva när jag skriver om det. 

Men är det nått jag stör mig en aning på är när folk typ seriöst sitter och slår vad om att det typ ska gå åt helvete i min relation? Exempel när jag la ut en bild på att jag och Adrian hade tatuerat in våra initialer på varandras handleder. Asså Gud folks kommenterar? ”Omg dom kommer ju typ göra slut om en minut” ”dumt gjort” ”lovar att Adrian kommer lämna dig” osv osv… 


Eh förlåt men om jag inte minns rätt så är dom ju faktiskt på våra kroppar? Hur kan det ens besvära typ 200 pers på instagram? Haha börjar garva nu igen för att ni är så jävla löjliga. Det finns verkligen 1 andledning till varför jag vill flytta ifrån Sverige i framtiden, och de är för att folk är så jääääävla missunnande i det här landet. Så fort man är kär,lycklig eller framgångsrik så ska folk ALLTID hata på en? Asså seriöst varför Sverige?? Haha jävla mellanmjölks land ..  Tänk om jag hade betett mig på det sättet i verkliga livet? Wow shit helt sjukt tänk er själva?? 

Men ni kan ju fortsätta önska att de ska gå piss dåligt för mig.. För ärligt talat så får de mig att bara vilja att vilja följa mina drömmar  ännu mer på alla möjliga plan. 
Det här är inget inlägg för att ge mina haters uppmärksamhet. Mer ett inlägg så ni kan förstå att jag är också människa och att konstant alltid få ert bajs kastat på en är PISS ibland när man har dåliga dagar (vilket alla har) Och jag hatar er för det. Men ni kommer säkert också lära er nån dag. Så ge mig inte de bullshitet att vi offentliga ska behöva äta skit hela tiden för att ”vi valde att vara med i tv”. För det är det sämsta argumentet jag har hört. 
PEACE / lil jäz 

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Elin
  juni 6, 2016 at 1:00 e m

  All kärlek Jasse. Du är inte ensam om att bli bemött med avundsjuka och nu när du är offentligt så blir det värre. Tyvärr så är det en jävligt svår lina att balansera på. Är du en person som tar plats så vet du om att avundsjukan alltid funnits, nu ser du den dock svart på vitt. Folk tar sig rätten att uttrycka alla sina åsikter rakt till dig. Kan dock säga att ävenom du inte hade varit offentlig så hade det dessa åsikter funnits fast i mindre skala och bakom din rygg. Folk snackar skit bakom allas ryggar så fort de händer något intressant i någon annans liv. Folk snackar ännu mer skit om du är en rak och ärlig person och till på köpet tjej. Antagligendärför Adrian gillar dig och ingen har rätt att sia om er framtid. Fortsätt vara dig själv och kom ihåg att de flesta framgångsrika människor lär sig att fokusera på sig själv och inte andra. Den näring och luft du ger människor som är såhär primitiva är energi du tar från dig själv. Lycka till och u rock!!!

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   juni 6, 2016 at 1:52 e m

   Tack söta fina!! Kram

 • Reply
  Malin
  juni 6, 2016 at 2:06 e m

  Jag diggar dig och allt du gör! ? Det är sånna som dig som får en att vilja le de där lilla extra! Önskar dig o Adrian all lycka i framtiden! Och så länge eran kärlek till varandra är stor så överlever den allt med eller utan tatueringar! Kram på dig fina ❤️

 • Reply
  Tjugosex år och trebarnsmorsa
  juni 6, 2016 at 4:42 e m

  Det är fantastiskt att vara kär! Njut av att ha hittat någon att dela allting med, det är precis dit de flesta strävar! Ni två susar förbi gatorna här i Gbg emellanåt, ni skrattar och sprudlar. Och det är fantastiskt! Att ni är kära är enkelt att se. Att ni ens tänker på att tatuera in varandras initialer visar bara hur säkra ni är på er relation och hur mycket ni älskar varandra. Det är så himla fint. Detta är något du ska vara sjukt stolt över Jasse. Och du har tillräckligt mycket skinn på näsan för att veta att det alltid kommer finnas snorungar runt omkring dig som skäms alldeles för lite. Anledningen till att dom beter sig som idioter är för att du är precis där i livet som dom önskar att dom var. Alla kanske inte önskar offentligheten, men alla önskar att vara otroligt lyckliga i livet och att ha träffat någon som tar allt gott till nya höjder. Att dom inte nått dit är deras problem. Du ska bara fortsätta vara lycklig och glad åt ditt liv och era planer. För det är precis det livet går ut på. Och du verkar vara en helt fantastisk person och ett härligt tillskott till Göteborg. Heja dig!

  • Reply
   Jasmine Gustafsson
   juni 6, 2016 at 7:12 e m

   Tack så jätte mycket! Glad jag blir! Puss o kram 🙂

 • Reply
  Linnea
  juni 6, 2016 at 5:46 e m

  Jag tycker ni är skit fina tsm ta inte åt dig.
  Lycka till❤️

 • Reply
  Frida
  juni 7, 2016 at 7:13 f m

  Typisk svennar, kan inte glädjas åt andra.
  Jag tycker att ni är sjukt fina tillsammans och önskar er all lycka i framtiden!
  Du är grym tjejen. ??

 • Reply
  My
  juni 7, 2016 at 2:06 e m

  Fattar själv inte vad folk har sån hat mot ert förhållande.Ni är ju så sjukt söta. Go lil jäz??

 • Reply
  Junitjej
  juni 8, 2016 at 3:54 f m

  Så tråkigt! Jag önskar er all lycka och att ni har många kärleksår framför er!!

 • Reply
  Rebecca
  juni 17, 2016 at 10:32 f m

  Skit i dem idioterna! Det är inte deras kroppar? Jag vet hur det är.. ?

 • Reply
  Felicia
  juni 29, 2016 at 6:41 f m

  Fjantar som är dålig självkänsla.
  Bara att fortsätta stå på dig, som du skriver i ditt inlägg så skrattar man faktiskt åt människor som näthatar. Jag och sambon har också tatuerat in varandras namn på kroppen, ingen som har med det och göra . 🙂 ha det bäst☆♡ 🙂

 • Leave a Reply